Loek Hamers maakt debuut in Roda JC-1

Vanmiddag heeft Loek Hamers zijn competitiedebuut gemaakt in het eerste elftal van Roda JC Kerkrade tijdens de uitwedstrijd tegen Jong Ajax. Loek maakte in de 15e minuut zijn opwachting en verving eerste doelman Jan Hoekstra, die even daarvoor geblesseerd was geraakt.
Loek Hamers, een product uit de eigen jeugdopleiding, kweet zich met verve van zijn taak en liet meteen een goede indruk achter. Hij stond zijn mannetje en zag zijn ploeg met 4-0 winnen op Sportpark De Toekomst.

Hamers, die de gehele jeugdopleiding bij Roda JC heeft doorlopen, kwam in 2010 over van SHH, nadat hij in het jeugdplan van de Kerkraadse club al zijn beste beentje had voorgezet. Als 10-jarig talent verdedigde hij reeds de kleuren van Roda JC. Dankzij zijn goede en opvallende prestaties ontving hij in oktober 2014 een uitnodiging voor een selectiewedstrijd voor Oranje onder 15 jaar. Vorig jaar maakte Loek deel uit van de Kerkraadse beloftenploeg en trainde al regelmatig mee bij het eerste elftal, waarin hij vandaag zijn eerste officiële wedstrijd speelde.

We feliciteren Loek met zijn debuut en wensen hem heel veel succes bij Roda JC 1! Natuurlijk zijn we blij en verheugd dat de jeugdopleiding weer een steentje heeft mogen bijdrage aan het succes van onze club.

Geplaatst op: 30-08-2020