Staf Roda JC O16 compleet

Roda JC Kerkrade O16 heeft zijn technische staf voor komend seizoen compleet met de aanstelling van Lance Cobben (hoofdtrainer) en Armand Mingelers (assistent-trainer). Ze hebben allebei een contract voor een seizoen getekend.
Cobben zal de functie als hoofdtrainer combineren met zijn baan als videoanalist van het eerste elftal. Mingelers, die afgelopen seizoen assistent-trainer was van het succesvolle Groene Ster, zal Roda JC O16 combineren als trainer van Groene Ster-2.

Hoofdopleiding Danny Volkers: “Ik ben zeer tevreden hoe we na de O21 en de O18 nu ook de O16 hebben ingericht. We hebben nu in de bovenkant van de opleiding trainers die allemaal hun eigen specialisme toevoegen en binding hebben met de regio – met Roda JC in het bijzonder."

Lance Cobben: "Ik ben blij dat ik mijn ervaringen die ik in zeven jaar - waarvan de laatste twee als videoanalist bij het eerste - heb opgedaan, kan terug geven aan onze jeugd. Deze mooie uitdaging grijp ik met twee handen aan."Armand Mingelers: "Ik heb een aantal jaar als hoofdtrainer bij vierde en vijfde klasse-teams gewerkt en afgelopen seizoen was ik assistent-trainer bij Groene Ster in de Derde Divisie. Dat heb ik met veel plezier gedaan en nu ga ik een mooie uitdaging aan bij de Roda JC Voetbalacademie."
Geplaatst op: 29-07-2020