Leslie Dunkwu maakt competitiedebuut bij eerste elftal!


Afgelopen vrijdag heeft Leslie Dunkwu, een product van onze eigen voetbalacademie, zijn competitiedebuut gemaakt in het eerste elftal van Roda JC. In de uitwedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden mocht Leslie in de slotfase invallen voor Jordy Croux.
Leslie Dunkwu, die voortkomt uit de eigen jeugdopleiding, is sinds deze voetbaljaargang vast onderdeel van de eerste elftalselectie en heeft in de voorbereiding ook al meegespeeld in wedstrijden van ons eerste elftal, onder meer in het oefenduel tegen FC Den Bosch.

Leslie kwam in 2015 over van VV Eijsden en startte bij onze voetbalacademie in de JO16, om daarna alle volgende jeugdteams te doorlopen. Hij ontwikkelde zich daarbij dusdanig dat hij op jonge leeftijd al mocht aansluiten bij het eerste elftal. In eerste instantie was dat regelmatig en op gezette momenten, om steeds meer structureel deel uit te maken van het vlaggenschip van onze club.

We feliciteren Leslie met zijn debuut en wensen hem heel veel succes bij Roda JC 1!

Uiteraard zijn we blij en verheugd dat onze jeugdopleiding weer een steentje heeft mogen bijdrage aan het succes van onze club.
Geplaatst op: 28-10-2020