Regioplan Roda JC Kerkrade

Komende maandag (27 mei a.s.) wordt in het Parkstad Limburg Stadion de Kick-Off gehouden van het Roda JC Regioplan, dat de verbinding zal gaan vormen tussen de regionale amateurclubs en Roda JC.
De avond, waarvoor alle amateurclubs uit de regio een uitnodiging hebben ontvangen, staat in het teken van verenigen en verbinden en kent een mooi en uitdagend programma. Spreekstalmeester is niemand minder dan Maurice Graef, die de aanwezigen door de avond en het programma zal leiden.
De spreekwoordelijke aftrap vindt om 19.30 uur plaats en na de officiële opening en het welkomstwoord zal er een voetbalpanel aanschuiven om het Regioplan verder uit te diepen.
 
Vervolgens zal Raymond Clement ingaan op de kracht van het verbinden, om daarna het stokje over te geven aan Maurice Verbunt, die nadere en praktische uitleg zal geven over het Roda JC Regioplan. Hij zal dit op ludieke wijze handen en voeten geven en de aanwezigen zullen actief worden betrokken in dit programma-onderdeel. Als laatste spreker sluit Paul Logister het officiële gedeelte van deze Kick-Off op humoristische wijze af en aansluitend is er een borrel, die de eerste mogelijkheden tot netwerken en verbinden in de praktijk zal bieden.

De volgende clubs hebben reeds aangegeven acte de presence te geven:
VV Amstenrade – RKSV Bekkerveld - SV Brunssum - VV Chevremont – VV De Leeuw - SJO ESB ’19 - Groene Ster - FC Hoensbroek – SV Hulsberg - FC Kerkrade West – KVC Oranje – FC Landgraaf - SV Langeberg - Partij – RKHBS - RKTSV - Rood Groen LVC ’01 – VV Schaesberg - VV Schimmert - SV Simpelveld – Sportclub ’25 - Sporting Heerlen – UOW ’02 - Vaesrade – WDZ – Weltania.

Uiteraard is het nog mogelijk om deel te nemen en belangstellende clubs kunnen zich nog aanmelden via regioplan@rodajc.nl
Geplaatst op: 27-05-2024