Yaël Liesdek doet het uitstekend bij Telstar!

Yaël Liesdek, die in het verleden voor onze voetbalacademie speelde, laat in de afgelopen weken van zich horen bij Telstar. Daar heeft hij inmiddels in het eerste elftal zijn opwachting heeft gemaakt.
Afgelopen dinsdag kroonde hij zich zelfs tot matchwinnaar in het duel met Excelsior Rotterdam (1-2), door in de slotfase een assist van een andere oud-Roda JC'er Gyliano van Velzen, tegen de touwen aan te schieten en tot doelpunt te promoveren. De 18-jarige verdediger, die eind augustus in de wedstrijd tegen FC Volendam zijn debuut mocht maken voor de Witte Leeuwen, was in het competitieduel tegen FC Eindhoven ook al belangrijk door zijn betrokkenheid bij de gelijkmaker (2-2) van Shayne Pattynama. Telstar won deze wedstrijd overigens met 2-3.

Yael speelde twee jaar in onze Voetbalacademie en was in de seizoenen 2016/2017 en 2017/2018 een vaste waarde in Roda JC JO16 respectievelijk Roda JC JO17.

We feliciteren Yaël met zijn prestaties en wensen hem heel veel succes bij Telstar-1!

Natuurlijk zijn we blij en verheugd dat onze Voetbalacademie een steentje heeft mogen bijdragen aan de ontwikkeling van Yael en het succes dat hij nu beleeft.
Geplaatst op: 25-09-2020