Nabeschouwing wedstrijd van de week!

Nadat de mannen zich afgelopen week van hun slechtste kant hebben laten zien door te verliezen met 6-1 van Excelsior stond vandaag de wedstrijd tegen Feyenoord op het
programma.
Een mooi affiche om zich te revancheren en die kans grepen de mannen aan. Trainer Boldizsar Bodor had zijn manschappen op scherp gezet door met dezelfde
opstelling te beginnen en daarbij aan te geven dat ze konden bewijzen dat vorige week een incident was i.p.v. een gebrek aan kwaliteit.

De mannen begrepen de boodschap en kwamen goed uit de startblokken door in de 2de minuut al op voorsprong te komen via rechtsback Tijn Klomp. De eerste helft ging aardig op en neer zonder echt grote kansen voor beide ploegen. Roda JC had deels aan zichzelf te danken dat de voorsprong niet groter werd door onzorgvuldig met balbezit om te gaan.

Na de theekwam er meer druk van Feyenoord zonder dat dit echt grote kansen opleverde, echter in de tegenstoot kon Roda JC ook tot weinig goede kansen komen. Rond de 60ste minuut kwam Feyenoord toch terug in de wedstrijdna een mooie individuele actie van de linksbuiten die knap 3 spelers passeerde en in de korte hoek binnenschoot.

Deze waarschuwing werd echter goed opgepakt door Roda JCwant erwerd weer iets meer vooruit gespeeld en kleine kansen gecreëerd. Tijdens een van deze kansen was het Levi Golsteijn die de 2-1 binnen kon glijden en daarmee de eindstand op het scorebord zette.
Geplaatst op: 25-09-2017