Albert Verpoort overleden

Onlangs hebben wij het trieste bericht ontvangen dat clubman Albert Verpoort, na een kort ziekbed, op 72-jarige leeftijd is overleden.
Albert is meer dan 20 jaar aan onze jeugdopleiding verbonden geweest en was een man met een groot hart voor Roda JC en onze jeugdopleiding / voetbalacademie. Hij is in al die jaren bijzonder actief geweest in diverse functies, onder meer als scheids- en grensrechter, teamleider, kantinebeheerder, wedstrijdcoördinator, chauffeur en accommodatiebeheerder op dagen dat onze jeugdteams wedstrijden speelden.

Zijn vriendelijke uitstraling, zijn hartelijkheid en de toewijding waarmee hij zijn werkzaamheden verrichtte, was bewonderenswaardig. Voor iedereen had hij tijd en hij was een geweldig visitekaartje voor onze club en onze Voetbalacademie. Hij stond altijd voor iedereen klaar en was enorm betrokken bij zijn club en zijn mensen. Met ziel en zaligheid heeft hij zich voor ons ingezet en wij zullen hem dan ook enorm gaan missen.

Onze gedachten en ons medeleven gaan op dit moment dan ook uit naar Annelies en haar familie. Wij wensen hen veel sterkte toe en hopen dat zij de kracht mogen vinden om dit verlies te kunnen dragen. We zullen haar als lid van onze Roda JC-familie in alle opzichten ondersteunen, daar waar nodig.

Om uiting te geven aan ons medeleven en uit respect en piëteit voor Albert hebben we besloten, dat morgen bij alle wedstrijden van onze academieteams, er voorafgaande aan de wedstrijd één minuut stilte in acht wordt genomen en dat de aanvoerder een rouwband zal dragen in plaats van zijn aanvoerdersband.
Geplaatst op: 25-06-2021