Voorbeschouwing Roda JC O9 | Mini-toernooi Venlo

Roda JC O9 speelt komende zaterdag een mini-toernooi in Venlo. Naast VVV Venlo zullen ook Fortuna Sittard en De Graafschap als tegenstander fungeren voor Roda JC O9.
VVV Venlo en Fortuna Sittard zijn geen onbekende tegenstanders voor Roda JC O9, de laatste periode werd er herhaaldelijk tegen beide ploegen gespeeld. Toch is iedere confrontatie weer nieuw en spannend voor de mannen. De Graafschap daarentegen is een tegenstander die voor de meeste jongens nieuw is.

Het team dat zaterdag aan de aftrap verschijnt namens Roda JC O9 is wederom op enkele posities aangepast ten opzichte van voorgaande weken. De spelers van de O9 zijn inmiddels gewend aan het rouleren en werken in verschillende samenstellingen. Voor zowel de spelers als de trainers is het leuk om te zien hoe nieuwe combinaties ontstaan tijdens de wedstrijden. Spelers weten inmiddels dat ze op verschillende posities komen te spelen, in verschillende samenstellingen en tegen verschillende tegenstanders.

Wat de laatste weken vooral opvalt is het aantal doelpunten dat onze O9 weet te maken in de wedstrijden. Aanvallend speelt het team erg goed, waarbij ze dodelijk zijn voor het doel. Daarbij valt het op dat veel verschillende spelers tot scoren komen. Verdedigend hebben we enkele spelers met specifieke verdedigende kwaliteiten. Zij geven het goede voorbeeld aan de overige spelers. Verdedigend draagt iedereen zijn steentje bij aan het voorkomen van doelpunten.

Trainer Roda JC O9: 'Na trainingen op maandag en dinsdag en een oefenwedstrijd op donderdag, hopen we wederom dat we zaterdag met veel plezier kunnen genieten van enkele leuke wedstrijden in Venlo.'
Geplaatst op: 24-03-2017