Goffin tekent contract bij Voetbalacademie

Samen met Roel Brouwers zal Rico Goffin komend seizoen verantwoordelijk zijn voor het Onder-18 Elftal van Roda JC Kerkrade. Goffin is ook werkzaam als hoofdtrainer van SV Simpelveld.
De werkzaamheden bij SV Simpelveld zal hij komend seizoen gaan combineren met de werkzaamheden bij de Roda JC Voetbalacademie. Goffin keert met de aanstelling bij Roda JC terug in de 'BVO-wereld', die hij als speler al mocht ervaren.

Hoofdopleiding Danny Volkers: "We willen jonge ambitieuze trainers aan onze academie verbinden. Op die manier hopen we ze in onze visie en structuur verder te laten ontwikkelen en hopelijk voor langere tijd aan ons te binden."

Rico Goffin: "Ik was meteen gecharmeerd van het feit dat Roda mij benaderde. Als trainer wil ik mij altijd verder ontwikkelen en proberen een betere trainer te worden. Dit is voor mij een kans om nieuwe dingen te leren als trainer, maar ook mijn eigen voetbal opvattingen en ideeën te profileren binnen Roda. Bezig zijn met en verbeteren van talenten samen met Roel, is een uitdaging die ik graag aanga."
Geplaatst op: 23-07-2020