De Frits Schrouff Future trophy

Met gepaste trots en veel genoegen presenteren wij ons toernooi om de Frits Schrouff Future Trophy: een internationaal voetbaltoernooi voor BVO-teams van spelers onder 12 jaar (U12).
Welkom!

Dit evenement, dat op zondag 23 oktober 2022 voor de eerste keer wordt gehouden, brengt spelers en teams bijeen om in een sportieve en respectvolle omgeving samen te voetballen, mensen kansen te bieden en om de sportieve eer te strijden. Het toernooi zorgt ervoor dat mensen met elkaar worden verbonden, zich betrokken voelen en dat men kan genieten van mooie en onvergetelijke momenten, die door inzet, toewijding en passie mogelijk worden. Het zijn die waarden die ons toernooi uniek en speciaal maken en die ervoor zorgen dat het een bijzondere en overgetelijke dag zal worden.

Het is voor ons dan ook een enorme eer om dit toernooi te mogen vernoemen naar de heer Frits Schrouff, die ons in maart 2022 helaas is ontvallen. De heer Schrouff was het toonbeeld van deze sociale en maatschappelijke waarden. Zijn ruimhartigheid, enthousiasme en passie voor voetbal maakten hem tot een graag geziene en gewaardeerde persoon, wier betrokkenheid en waardering een bron van motivatie en inspiratie waren. Hij was een mensenmens en een weldoener, met een groot hart voor de medemens.

Roda JC en de heer Frits Schrouff zijn voor altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze dank voor alles wat de heer Schrouff voor de club en onze academie heeft gedaan, is niet in woorden uit te drukken en zullen we nooit vergeten.
Uit dankbaarheid en waardering, en als erkenning voor hetgeen hij voor ons betekent,dragen we dit toernooi aan hem op. We zijn verheugd en trots zijn naam hieraan te mogen verbinden, de Frits Schrouff Future Trophy: een jaarlijks terugkerend evenement, ter herinnering aan de heer Frits Schrouff.

Wij heten u van harte welkom op deze eerste editie van de Frits Schrouff Future Trophy en wensen u alvast een fijne en overgetelijke voetbalbelevenis toe.

Roda JC Voetbalacdamie
Geplaatst op: 21-10-2022