Jeugdteams Roda JC 14 keer ingezet bij maatschappelijke activiteiten

Alle jeugdteams van Roda JC O9 t/m Roda JC O19 namen met 180 jeugdspelers ook afgelopen seizoen weer deel aan allerlei soorten sportieve en maatschappelijke activiteiten in Midden- en Zuid-Limburg.
Zo hebben de teams meegeholpen op een sportdag voor mensen met een beperking, wedstrijden gespeeld tegen G-teams uit de regio, voetbal clinics begeleid voor kinderen, meegedaan bij de reanimatie estafette en de HeartBeat en zich sterk gemaakt voor een hartveilige regio.

Het was niet alleen voetballend een mooi en goed seizoen voor onze jeugdafdeling maar ook maatschappelijk hebben de spelers en begeleiders zich super ingezet. Om het maatschappelijk bewustzijn te creëren bij de profvoetballers van de toekomst, is het programma Roda on Tour opgezet. De maatschappelijke bijdrage van Roda JC wordt vervuld door spelers van het eerste team. De club wil een stapje verder gaan en haar maatschappelijke betrokkenheid ook tonen door het inzetten van de jeugdafdeling.

Wilt u ook een jeugdteam ontvangen voor een maatschappelijke activiteit, neem dan contact op met middenindemaatschappij@rodajc.nl
Geplaatst op: 21-06-2018