Scoutingsdagen uitgesteld

Helaas kunnen de scoutingsdagen begin mei niet doorgaan. Daarom worden ze verplaatst naar de hersftvakantie in oktober.
Doordat demissionair minister-president Mark Rutte gisteravond tijdens de persconferentie geen versoepelingen voor buiten sporten bekend maakte, zijn wij helaas genoodzaakt om onze scoutingsdagen uit te stellen. We snappen dat iedereen die zich ingeschreven heeft teleurgesteld is, maar veiligheid staat voorop. Op dit moment is het volgens de richtlijnen van de KNVB dan ook niet toegestaan om talentendagen te organiseren. De nieuwe scoutingsdagen zullen plaatsvinden in de herfstvakantie voor de regio zuid. (23 t/m 31 oktober 2021) Het uitstellen van de scoutingsdagen betekent dat spelers geboren in 2001, helaas niet meer kunnen deelnemen aan de scoutingsdagen in oktober.

Voor iedereen die zich ingeschreven en reeds heeft betaald zijn er drie opties:

Optie 1: Je wilt naar de scoutingsdagen in oktober komen en hoeft je inschrijfgeld niet terug. Je hoeft hiervoor niets te doen. Wij slaan jouw naam op in ons bestand en je hebt dus reeds betaald voor de scoutingsdagen in oktober

Optie 2: Je wilt naar de scoutingsdagen in oktober komen, maar wilt je geld voor nu wel terug. Vul in het formulier op de pagina scoutingsdag je gegevens in en het geld zal worden teruggeboekt.

Optie 3: Je wilt/kan/mag niet deelnemen aan de scoutingsdagen in oktober en wilt je geld terug. Vul in het formulier op de pagina scoutingsdag je gegevens in en het geld zal worden teruggeboekt.
Geplaatst op: 21-04-2021