Samenwerking Roda JC Voetbalacademie en Fysio Stofberg

Roda JC Kerkrade Voetbalacademie en Fysio Stofberg hebben besloten een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. Dit is voor de Voetbalacademie de volgende stap naar een professionelere werkomgeving.
Danny Volkers (Hoofdopleiding) is blij en trots met deze samenwerking. “Als Voetbalacademie is dit de volgende, belangrijke stap in het professionaliseren van onze opleiding. Onze performanceruimte is klein, heeft weinig uitstraling en de mogelijkheden zijn door de verouderde materialen/toestellen topsport onwaardig. Daarbij hebben we maar een gering aantal uren per week professionele bezetting".

Maatschappelijke betrokkenheid

Fysio Stofberg zal op Sportpark Kaalheide reguliere zorg gaan aanbieden. Patiënten uit Kerkrade kunnen voor hun behandelingen en revalidatie op Kaalheide terecht. Op deze manier verbinden we ons met de omgeving. We vinden het als Voetbalacademie belangrijk om ook op Maatschappelijk vlak stappen maken. Dit past prima in hoe we als opleiding de (ver)binding met de omgeving willen behouden. Volkers: “Wij zijn Randy Stofberg en Tom van Haandel enorm dankbaar voor het vertrouwen en zien deze samenwerking echt als een enorme stap vooruit".

Aanpak performance ruimte

Fysio Stofberg neemt op dit moment de huidige krachtruimte onder handen. Zo zal de ruimte worden vergroot, komt er een nieuwe vloer en plafond en zal er professionele apparatuur worden geplaatst. Daarnaast worden er 2 behandelkamers ingericht en zal er structureel professionele bezetting zijn. Van deze bezetting mogen wij als Voetbalacademie structureel gebruik gaan maken. Hier zijn wij als ontzettend blij mee.

Bekijk hieronder de voortgang en het reeds gemaakte verschil in de ruimte.

Perfromace ruimte

Geplaatst op: 20-12-2021