Speel mee met de Vriendenloterij en steun onze Voetbalacademie

Elk seizoen maken deelnemers van de VriendenLoterij kans op duizenden Eredivisieprijzen zoals seizoenkaarten, wedstrijdtickets, fanshop cadeaukaarten, meet-and- greets met Eredivisiespelers én tickets voor exclusieve plaatsen direct aan het veld.
De jeugd heeft de toekomst
Als u meespeelt met een lot voor Roda JC Kerkrade steunt u met 50% van uw inleg de jeugdopleiding van de Roda JC Voetbalacademie. De VriendenLoterij geeft de kinderen bewust een steuntje in de rug, zodat ze een goede basis hebben voor de toekomst mochten ze het betaalde voetbal niet halen. Ook gebruiken de clubs de opbrengsten om maatschappelijke activiteiten te organiseren voor een betere samenleving. Door de jarenlange samenwerking met de Eredivisie zijn duizenden basisschoolkinderen gezonder gaan leven en eten, en hebben zij goede sociale vaardigheden ontwikkeld.

Speel mee en steun de regio
Naast onze jeugd steunt de VriendenLoterij de maatschappelijke activiteiten zoals de Schooltoer, Walking Football, G-voetbal. Mede door de bijdrage van Vriendenloterij zijn deze maatschappelijke activiteiten mogelijk.
Geplaatst op: 19-11-2017