Gastgezinnen gezocht!

Roda JC is op zoek naar gastgezinnen in Kerkrade en omgeving. Gastgezinnen behoren tot de zeer gewaardeerde groep mensen die een bijzondere bijdrage aan onze club en aan onze voetbalacademie leveren.
Gastgezinnen bieden talentvolle spelers van buiten de regio een tweede thuis, waardoor zij zich optimaal kunnen richten op hun ontwikkeling en prestatie binnen het voetbal in het algemeen en binnen onze club in het bijzonder.

Een goede woonomgeving is essentieel voor de ontwikkeling van jonge en talentvolle spelers. Een goed gastgezin biedt een prettige omgeving waar de speler kan wennen aan zijn nieuwe situatie en waar hij een stabiele basis krijgt geboden, waardoor hij zich volledig kan richten op zijn ontwikkeling en zijn prestaties binnen het voetbal en op school. Het gastgezin zorgt voor een prettige sfeer en draagt bij aan de ontwikkeling van de speler, als mens en als voetballer. Het gastgezin levert dan ook een waardevolle bijdrage aan de kans dat de speler het betaalde voetbal kan halen. Gastgezinnen dienen derhalve affiniteit met voetbal en bij voorkeur met Roda JC te hebben.

We zijn op zoek naar gastgezinnen die een tweede thuis bieden aan spelers die te ver van onze club wonen om elke dag op en neer te reizen. Het gaat voornamelijk om spelers in de leeftijd van 18 tot en met 21 jaar, uitkomend in Roda JC O21.

Het gastgezin dient zorg te dragen voor kost en inwoning. Bovendien dient hun gastvrijheid ervoor te zorgen dat de speler onderdeel wordt van het gezin: jonge talentvolle spelers met dromen en ambities wordt een thuis geboden in Kerkrade. En uiteraard verwachten wij van de speler dat hij zich aanpast aan zijn nieuwe omgeving en daarbinnen kan functioneren. Roda JC zorgt voor begeleiding van het gastgezin en een vergoeding kan in overleg tot de mogelijkheden behoren.

Is uw interesse gewekt en bent u bereid om een belangrijke rol te vertolken in de verdere ontwikkeling van voetbaltalent bij Roda JC, maak dit dan kenbaar door het sturen van een mail naar ons e-mailadres: infojeugd@rodajc.nl
Geplaatst op: 19-10-2020