CelXpert sponsort doeltjes Voetbalacademie

CelXpert sponsort acht doeltjes aan de Voetbalacademie van Roda JC. Directeur Frank Vijgen is blij dat hij iets voor de Voetbalacademie van Roda JC kan betekenen.
CelXpert is distributeur van voedingssupplementen in Nederland en België en is gelegen in Heerlen. CelXpert is in het Parkstad Limburg Stadion ook al zichtbaar middels een bord op de Theo Pickeé tribune. Directeur en trouwe Roda JC supporter Frank Vijgen is blij met de deal: “Ik kom al vanaf mijn twaalfde bij Roda JC en heb al 38 jaar een seizoenkaart. Ik wilde graag iets doen voor de jeugd. Ik ben dan ook blij dat ik doormiddel van het sponsoren van doeltjes iets kan doen voor de Voetbalacademie van Roda JC."

Ook Roda JC is verheugd over de samenwerking met CelXpert. “Frank meldde zich bij ons met de wens om iets te doen voor de Voetbalacademie van Roda JC" zegt Peggy Michiels. “Toen heb ik met John Ortmans gesproken over waar behoefte aan was binnen de academie. Hij gaf aan dat er vraag naar nieuwe doeltjes was. We zijn blij dat we deze dankzij CelXpert van Frank Vijgen hebben kunnen vernieuwen."

De Roda JC Voetbalacademie is blij met de nieuwe doeltjes en wilt CelXpert bedanken voor de sponsoring!
Geplaatst op: 17-10-2020