Paseangroup Holland BV nieuwe shirtsponsor Roda JC Kerkrade Voetbalacademie

Roda JC Kerkrade mag met trots melden dat Paseangroup Holland BV een overeenkomst heeft getekend welke het bedrijf voor 3,5 seizoen als shirtsponsor aan de Roda JC Voetbalacademie verbindt.
De Paseangroup Holland BV is het overkoepelende orgaan achter de drie bedrijven welke reeds gevestigd zijn op de Roda JC Ring: Soccer Arena, Space Jump en Climp 'n Climb.

Technisch Directeur Harm van Veldhoven reageert content op het nieuws. "Ik ben heel blij dat wij deze overeenkomst hebben gesloten. Zowel Roda JC als de Soccer Arena, Space Jump en Climp 'n Climb hebben recreatie en beweging hoog in het vaandel staan. Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking voor alle betrokken partijen het gewenste resultaat gaat opleveren".

Het logo van indoor soccerhal Soccer Arena zal gaan prijken op de shirts van Roda JC O19, O17 en O16; de teams Roda JC O15, O14, O13 en O12 zullen gaan spelen in tenues met het logo van Space Jump en de jongste elftallen (O11, O10, O9 en O8) dragen een shirt met het logo van Climp 'n Climb.
Geplaatst op: 15-12-2017