KidsRun Kerkrade: samen voor KIKA!

Op zaterdag 10 juni staat de eerste editie van KidsRun Kerkrade gepland. Dit initiatief van de gemeente Kerkrade wordt in samenwerking georganiseerd met Roda JC Midden in de Maatschappij, voortvloeiend uit het convenant om de maatschappelijke krachten te bundelen.
Dankzij de medewerking van verenigingen, vrijwilligers en bedrijven is het mogelijk dit evenement voor en met de Kerkraadse gemeenschap te organiseren. Het evenement vindt plaats op sportpark Kaalheide. Kunstenares Miriam Vleugels start om 9.30 uur met een muurschildering op de voorgevel van het stadion. Dit kunstwerk staat symbool voor hét kind, het verleden en de nostalgie van Kaalheide en positieve kracht voor de toekomst.

CLINICS: VOETBAL, TENNIS, ATLETIEK, FUN
KidsRun Kerkrade is een evenement waarbij Kerkraadse kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen deelnemen. Het programma start om 9.00 uur en zal bestaan uit een viertal clinics: voetbal, tennis, atletiek en fun. Het voetbalgedeelte zal gegeven worden door de trainers van de voetbalacademie van Roda JC Kerkrade, het tennisgedeelte wordt ingevuld door TCK‘54, het atletiekgedeelte neemt Achilles Top voor haar rekening en het fungedeelte wordt ingevuld door Soccer Arena, Glowgolf, Lasergame, Bowlo, Decathlon en Kinderopvang Kerkrade.

DEELNAME KIDSRUN KERKRADE IS GRATIS
Deelname aan deze dag is geheel gratis, waarbij de sponsorloop wel verplicht wordt. Deelnemers aan deze dag ontvangen een gratis gezond lunchpakket en een wedstrijdticket voor de eerste thuiswedstrijd van Roda JC in seizoen 2017/2018.
KidsRun Kerkrade is een evenement waarbij Kerkraadse kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen deelnemen. Woon jij in Kerkrade, zit jij in Kerkrade op school of sport jij in Kerkrade? Schrijf je dan nu in voor KidsRun Kerkrade via www.rodajcmiddenindemaatschappij.nl/kidsrun

SPONSORLOOP: SAMEN MET BURGEMEESTER SOM, OUD RODA JC SPELER, ROEL BROUWERS, MASCOTTES KOEMPELTJE EN KIKA BEER
KidsRun Kerkrade is voor de organisatie een prachtige gelegenheid om de Stichting Kinderen Kankervrij, oftewel KiKa, een warm hart toe te dragen, een geweldige actie om samen de strijd tegen kinderkanker aan te gaan. Na afloop van de clinics zal er om 13.00 uur en om 17.30 uur een sponsorloop plaatsvinden waarbij alle opbrengsten naar het goede doel KiKa gaan. Tussen 13.00 en 14.00 uur zullen de kinderen van 6 t/m 8 jaar op de sintelbaan in het voormalige Roda JC stadion op Kaalheide zoveel mogelijk rondjes lopen om geld in te zamelen voor kinderen met kanker. De strijd tegen kinderkanker winnen we samen in Kerkrade. Om 17.30 uur start de sponsorloop op de wedstrijdbaan voor de kinderen van 9 t/m 12 jaar. Om 18.30 uur wordt het sponsorbedrag bekend gemaakt en zal de cheque overhandigd worden aan Roger van der Linden.

Roger staat op 5 november 2017 aan de start van de New York Marathon. Dat is één van de meest aansprekende sportevenementen ter wereld. Roger gaat met deze marathon geld inzamelen voor KiKa. Op 10 juni weten we met welk bedrag KidsRun Kerkrade een bijdrage levert en brengen we met zijn allen Roger een stapje dichterbij zijn doel!

Bekijk de Facebookpagina For a Kid's Smile #FORAKIDSSMILE Wilt u Roger Runs for KiKa steunen? Klik dan HIER

WELKOM OP 10 JUNI
U bent van harte welkom op zaterdag 10 juni op Kaalheide. Kom een kijkje nemen naar sportende lachende kinderen en naar de muurschildering van Miriam Vleugels.

Bekijk hieronder de video:
Geplaatst op: 14-05-2017