Voorbeschouwing [O11]: Roda JC Kerkrade - De Graafschap

Zaterdag 18-02-2017 staat de Graafschap op het programma voor de onder 11 van Roda JC. De vorige wedstrijd speelden wij op een zondag uit tegen de Graafschap. Dit was een lastige
klus om te klaren.
Deze wedstrijd zat vol met mooie doelpunten en het was een nek-aan-nekrace. Het ging lang gelijk op en de Graafschap stond tot het laatste kwart met 3 doelpunten verschil voor. Dit wisten wij nog om te buigen in een overwinning. Uitslag: 16-19. Deze week zullen wij als team goed voor de dag moeten komen.

Iedere training is het de bedoeling dat elke speler zichzelf beter wil maken. Hierdoor zal het team ook beter worden. Dit zal ook deze week niet anders zijn. Als wij de vijfde plaats willen behouden, dan is het belangrijk dat er gewonnen wordt van een directe concurrent. Als je het doelsaldo bekijkt van beide ploegen dan zie je dat er op eenzelfde manier gespeeld wordt. Veel doelpunten maken, dus goed in de aanval. Beide ploegen krijgen ook te veel doelpunten tegen, daar ligt dan ook de zwakte. Het is belangrijk dat Roda JC zich gaat wapenen in verdedigend opzicht.

De mannen moeten beseffen dat doelpunten te makkelijk worden weggegeven. Zaterdag zal dit niet het geval zijn. Wij zullen namelijk allemaal gefocust starten aan de wedstrijd en ook geconcentreerd blijven spelen tot het einde. Dit is in ieder geval iets wat de trainer van de spelers verwacht. Iets wat nog belangrijker is dat de kids dit ook zeker kunnen. Daar moet iedereen zich van bewust zijn. Zaterdag gaan wij ervoor om zo veel als mogelijk doelpunten te maken. We willen er zo min als mogelijk tegen krijgen.

Rond het doel scherp verdedigen.
Onder druk rustig blijven.
Doelgericht zijn!
Acties durven maken.
Jezelf 100% geven.
Concentratie
Onze visie =
1 team
1 taak
Geplaatst op: 14-02-2017