Bied live mee op wedstrijdshirts!

Een primeur in Kerkrade! Alle shirts van de spelers die tijdens de derby tegen MVV op het veld staan worden namelijk live – vanaf de aftrap - geveild om geld in te zamelen voor de Roda JC Voetbalacademie.
Heb jij altijd al gedroomd van een écht gedragen en gesigneerd Roda JC shirt aan de muur? Dan is dit je kans! Ga naar matchwornshirt.com/club/roda-jc en doe mee!

Steun de jeugdopleiding van Roda JC
De opbrengst van de veiling van de Roda JC shirts komt ten goede aan de Roda JC Voetbalacademie. Hierdoor kunnen extra activiteiten worden gerealiseerd die bijdragen aan de ontwikkeling van jeugdspelers tot de sterren van de toekomst! Meer weten? Ga naar rodajcvoetbalacademie.nl.

Vanaf de aftrap
Alle shirts van de spelers die minuten hebben gemaakt worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling start op het moment van de aftrap en sluit exact 4 dagen later: op donderdag om 12.15 uur. Meebieden kan al vanaf €89 via matchwornshirt.com/club/roda-jc, ook vanaf de mobiele telefoon. Bied mee en win een uniek gedragen en gesigneerd wedstrijdshirt!

Geplaatst op: 12-01-2020