Danny Volkers complementeert technisch kader

Danny Volkers treedt vanaf deze zomer fulltime in dienst in de functie van Hoofd Jeugdopleiding (HJO). Op dit moment is Volkers ook eindverantwoordelijk als hoofdtrainer van Roda JC O21.
Rob Servais: “We zijn verheugd te kunnen melden dat we met Danny Volkers ons technisch kader verder hebben ingericht. Onze nadrukkelijke wens is om ook bij de Voetbalacademie een professionaliseringsslag te maken. Daarom hebben we verschillende gesprekken gevoerd met Danny en zal hij vanaf deze zomer fulltime in dienst treden als Hoofd Jeugdopleiding. Danny kent de club en heeft sterke banden met de amateurclubs in de regio. Danny zal vorm gaan geven aan de speerpunten van de academie die we recentelijk benoemd hebben. Bovendien zal hij als hoofd van de Voetbalacademie onderdeel uitmaken van het technisch hart van de club."

VOLGENDE STAP
Danny Volkers: “Er liggen bij de Voetbalacademie mooie uitdagingen op me te wachten, die ik natuurlijk met veel vertrouwen, passie, energie en plezier aanga. De afgelopen tien jaar heb ik als trainer van verschillende jeugdelftallen langs de lijn gestaan. Voor mij is dit dus een mooie vervolgstap in mijn carrière."
Geplaatst op: 11-05-2023