CelXpert nieuwe partner Roda JC Voetbalacademie

Wij zijn als Roda JC Voetbalacademie enorm verheugd om te kunnen melden dat we een samenwerking hebben kunnen sluiten met vitaminesupplementen-leverancier CelXpert.
Voeding, en ook zeker voedingssupplementen, zijn naast het voetbal op zich, een enorm belangrijke factor in het succesvol kunnen zijn van een topsporter. Zo is bewezen dat een te lage inname van bepaalde voedingsstoffen en vitamines een negatief effect heeft op de werking van het immuunsysteem. Daarnaast kan een tekort aan deze dingen ook nog eens zorgen voor slechte botgezondheid en bloedarmoede. Dit is logischerwijs niet bevorderlijk voor een topsporter in wording.
 
Het is lastig om dag in dag uit alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen met enkel de reguliere voeding. Om mogelijke tekorten aan te vullen biedt CelXpert voldoende mogelijkheden. Er is bijvoorbeeld een speciaal sportpakket voor onze Voetbalacademie samengesteld, dat uit drie verschillende soorten supplementen bestaat om spelers te ondersteunen bij het binnenkrijgen van voldoende voedingsstoffen.
 
Bij CelXpert en onze Voetbalacademie komen elk jaar veel vragen over het gebruik van supplementen. Of er gebruikt kan worden gemaakt van supplementen, hangt af van bloedwaarden. In de regel zijn deze bij gevarieerde voeding in orde. De meest voorkomende supplementen die zonder risico’s een meerwaarde hebben, zijn:
-        Vitamine D
-        Magnesium
-        Omega 3
-        Creatine
-        Eiwitpoeder
 
Zo zijn Vitamine D, Magnesium en Omega 3 inbegrepen in het ‘Roda JC Voetbalacademie Sportpakket’.
 
Klik hier, of op de onderstaande link, en u komt terecht bij het speciaal samengestelde Roda JC Voetbalacademie-sportpakket.

https://www.celxpert.nl/collections/synergie-pakketten/products/sportpakket-voetbalacademie-roda-jc
Geplaatst op: 10-11-2023