Roda JC O15 kampioen in najaarscompetitie

Onlangs mocht Roda JC Kerkrade O15 zich kronen tot kampioen van de najaarsreeks, waarin ze ongeslagen en zonder puntverlies de titel binnen haalden. Het was al snel duidelijk dat dit opleidingsteam het beste team in deze najaarsreeks was, getuige de duidelijke uitslagen die er wekelijks werden behaald.
Het was de bekroning van vele inspanningen en gericht werken aan de promotie naar een hogere divisie: een doelstelling die heel duidelijk aan de voorkant werd gesteld, op het moment dat dit opleidingsteam weer aan de structuur van de voetbalacademie werd toegevoegd. Door het behalen van dit kampioenschap en daarmee de beoogde doelstelling ligt het team op koers om het gewenste opleidingsniveau binnen afzienbare tijd te benaderen c.q. te behalen.
 
Uiteraard werd het behalen van de titel op gepaste wijze gevierd en werden de kampioenen gehuldigd. Dit gebeurde door Hoofd Opleidingen Danny Volkers die het team complimenteerde met de geleverde inzet en prestatie en een ieder bedankte die daar een steentje aan heeft bijgedragen.
Door dit kampioenschap bewerkstelligt onze O15 promotie en kan het in het voorjaar verder werken aan de ambities en doelstellingen die er verder op de weg liggen, zodat O15 in het volgende seizoen op het beoogde niveau kan gaan uitkomen.
Geplaatst op: 09-03-2022