Lance Cobben versterkt trainersstaf Roda JC Voetbalacademie

Sinds 1 februari is Lance Cobben terug bij onze voetbalacademie en zal als trainer/coach de technische staf van Roda JC JO14 versterken.
Lance was al eerder werkzaam binnen de voetbalacademie en heeft jaren als trainer/coach en video-analist goed werk verricht. Dit zorgde voor een doorstroom naar het eerste elftal waar Lance een aantal jaren als fulltime video-analist een waardevolle bijdrage leverde. Vorig jaar besloot Lance Roda JC, naar nu blijkt, tijdelijk te verlaten, om zich te richten op een maatschappelijke carrière.

Nu hij daarvan de eerste fase succesvol heeft doorlopen en hij weer mogelijkheden krijgt om zijn passie als trainer/coach weer op te pakken, kruipt het bloed waar het niet gaan kan en keert hij terug in zijn rol als trainer/coach van een jeugdteam, onze JO14.

Roda JC Voetbalacademie is verheugd dat Lance weer als trainer/coach deel zal uitmaken van de technische staf en is ervan overtuigd dat zijn inbreng een belangrijk steentje kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de voetbalacademie.
Geplaatst op: 08-02-2022