Vacatures seizoen 2024/2025

Over enkele weken begint ook voor onze Voetbalacademie de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Altijd al binnen de jeugdopleiding van een betaald voetbal organisatie willen werken? Er staan nog enkele vacatures open.

Teammanager(s)
De teammanager werkt voor Roda JC Voetbalacademie en is beschikbaar op de wedstrijddagen; dit is meestal op zaterdag. Naast de beker- en competitiewedstrijden zijn er ook regelmatig oefenwedstrijden doordeweeks (dinsdag- of donderdagavond). Tijdens het seizoen wordt er ook deelgenomen aan diverse toernooien.

Lees meer over deze vacature

Social Media medewerker(s)
De medewerker Social Media werkt voor de Roda JC Voetbalacademie en is dagelijks betrokken en beschikbaar.

Lees meer over deze vacature

Sportverzorger(s)
De sportverzorger werkt voor Roda JC Voetbalacademie en is beschikbaar op de wedstrijddagen; dit is meestal op zaterdag. Naast de beker- en competitiewedstrijden zijn er ook regelmatig oefenwedstrijden doordeweeks (dinsdag- of donderdagavond). Tijdens het seizoen wordt er ook deelgenomen aan diverse toernooien.

Lees meer over deze vacature

Assistent scheidsrechter(s)
De assistent-scheidsrechter werkt voor Roda JC Voetbalacademie en is beschikbaar op de wedstrijddagen; dit is meestal op zaterdag. Naast de beker- en competitiewedstrijden zijn er ook regelmatig oefenwedstrijden doordeweeks (dinsdag- of donderdagavond). Tijdens het seizoen wordt er bovendien deelgenomen aan diverse toernooien.

Lees meer over deze vacature
Geplaatst op: 07-06-2024