Matchday 2

Vandaag staat speeldag 2 op het programma en het programma biedt weer een aantal mooie wedstrijden die garant zullen staan voor goed voetbal, strijd en veel ontwikkeling.
Roda JC O21
Het vlaggenschip van onze voetbalacademie treedt vandaag aan tegen SC Heerenveen en na de onnodige nederlaag tegen Vitesse (2-1) zal dit team er alles aan doen om de punten in Kerkrade te houden. SC Heerenveen opende daarentegen sterk door thuis van ADO Den Haag te winnen (2-0).
Roda JC O18
De equipe van de O18 moest vorige week genoegen nemen met een remise (2-2) bij nieuwkomer Veluwezoom uit Rozendaal. Na twee keer op achterstand te zijn gekomen pakten de geelzwarten alsnog een punt. Vandaag staat de derby tegen VVV-Venlo op het programma, die in de eerste wedstrijd thuis tegen Spartaan ´20 wisten te winnen (1-0) en die moet gezien de stand gewonnen worden.
Roda JC O16
Onze O16 beleefde een minder goede start en liep in Venlo tegen een behoorlijke maar enigszins geflatteerde nederlaag aan (5-1). Door een aantal ongelukkige momenten liep de score op en dat was niet wat de ploeg verdiende. Vandaag komt concurrent MVV op bezoek, dat op de eerste speeldag de thuiswedstrijd tegen JVOZ met 2-1 wist te winnen. Een mooi affiche en een uitdaging voor deze derby!
Roda JC O15
Het team van Roda JC speelde vorige week een prima wedstrijd, maar kon zich zelf niet belonen. Thuis tegen De Graafschap werd het uiteindelijk 1-1. Vandaag staat de uitwedstrijd naar Westlandia uit Naaldwijk op het programma en wil onze geelzwarte ploeg een vervolg geven aan de goede start. De Naaldwijkers verloren hun eerste twee wedstrijden en zullen alle zeilen bij zetten om een goed resultaat neer te zetten.
Roda JC O14
In de eerste wedstrijd van de voorjaarsreeks trad onze O14 aan tegen Excelsior Rotterdam. Helaas werd de wedstrijd met 0-6 verloren. Vandaag staat de volgende uitdaging in de planning, want onze ploeg gaat op bezoek bij ADO Den Haag, dat als koploper de ranglijst aanvoert. Beide ploegen gaan voor de drie punten en dat betekent dat we een mooie wedstrijd tegemoet mogen zien.
Roda JC O13
Als opening van de voorjaarsreeks stond voor Roda JC O13 een echte derby op het programma: thuis tegen Fortuna Sittard. Onze O13 liet er geen gras over groeien en bond de gasten uit Sittard met goed voetbal en een enorme drive aan de zegekar. Het werd 4-2 en de score had nog hoger kunnen uitvallen als de vele kansen beter benut zouden zijn. Vandaag staat de uitwedstrijd tegen Willem II op het programma en deze ploeg opende vorige week met een remise (1-1) bij VVV-Venlo. Het belooft een mooie pot voetbal te worden.
Roda JC O12
Onze allerjongsten gaan vandaag op bezoek bij Fortuna Sittard. Vorige week werd er goed en met veel inzet gespeeld tegen FC Den Bosch en ook vandaag zal het weer een mooie wedstrijd worden.
We wensen onze ploegen veel succes!
Geplaatst op: 03-02-2024