Sami Ouaissa tekent eerste profcontract bij Roda JC

Sami Ouaissa heeft vanmiddag zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. De middenvelder, die de volledige jeugdopleiding doorliep, tekent een contract voor 2,5 jaar, met de optie voor nog één jaar.
Sami is op zijn vijfde ingestroomd in het jeugdplan van Roda JC en heeft sindsdien de gehele jeugdopleiding doorlopen. Op 15-jarige leeftijd sloot hij al meermaals aan bij de wedstrijden van de O21. Sinds het begin van dit seizoen zit Ouaissa bij de selectie van het eerste elftal. Zijn debuut maakte hij op 26 augustus in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda (1-3). In totaal staat de teller op zes wedstrijden voor Ouaissa.

Jordens Peters:

“We zijn trots dat we met Sami een jongen uit de eigen jeugd voor zo'n lange tijd aan ons kunnen binden. Sami heeft in een halfjaar de nodige stappen gezet en wordt met de week beter. We geloven dan ook dat er nog veel rek in zijn ontwikkeling zit. Daarnaast beschikt hij ook over de juiste mentaliteit. Uiteindelijk heeft hij dit contract dan ook zelf afgedwongen. Zijn contract is ook een groot compliment naar onze Voetbalacademie en iedereen die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Sami. Echter, het echte werk begint nu pas. Dit beseffen beiden partijen zich, gelukkig, heel goed."

Sami Ouaissa:

“Ik ben trots dat ik mijn eerste profcontract bij Roda JC heb mogen tekenen. Sinds mijn vijfde is het mijn droom om in het Parkstad Limburg Stadion te spelen. Afgelopen augustus ging deze droom in vervulling. Mijn eerste contract is een beloning waarvoor ik hard gewerkt heb. Ik ben er dan ook klaar voor om alles te geven voor onze mooie club!"

#OnzeToekomst
Geplaatst op: 03-02-2023