Maak kennis met... Musa el Otmani

De twaalf jarige Musa el Otmani speelt al vanaf zijn zevende in de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade. De jonge aanvaller hoopt over vijf jaar in het eerste van Roda JC te spelen. Maak kennis met: Musa el Otmani.
Stel jezelf even voor
Ik ben Musa el Otmani, twaalf jaar oud en voordat ik bij Roda JC kwam heb ik gespeeld bij VV de Leeuw uit Brunssum. Ik speel al vanaf mijn zevende in de Voetbalacademie van Roda JC. Op dit moment speel ik in de O14. Daar speel ik meestal linksbuiten, maar ik kan ook als aanvallende middenvelder uit de voeten. Beide posities liggen mij goed.

Wat wil je bereiken met voetballen?
Mijn doel is om het eerste van Roda JC te halen en met de club mooie prijzen te winnen. Vervolgens wil ik een mooie stap maken naar een subtopper. Als het lukt zou ik daarna natuurlijk ook nog graag een stap naar een topclub willen maken.

Heb je een voorbeeld? Zo ja, wie?
Mijn voorbeeld is Cristiano Ronaldo. Dit, omdat hij een goed schot en mooie dribbels heeft. Daarnaast geeft hij ook nooit op!

Wie is je favoriete ex-Roda-speler?
Mijn favoriete ex-Roda JC-speler is Anouar Hadouir. Ik heb voor hem gekozen, omdat hij altijd honderd procent inzet had, stevig de duels aanging en mooie acties had.

Waar zie je jezelf over vijf jaar?
Zoals ik eerder al zei hoop ik over vijf jaar bij het eerste elftal van Roda JC te zitten!
Geplaatst op: 03-01-2021