Keeperstaf Roda JC Voetbalacademie compleet

Met het aantrekken van Rachid Amzil en Jelle Creusen heeft de Roda JC Voetbalacademie ook de keeperstrainers voor zowel de profopleiding als de talentenopleiding rond.
Hoofd Jeugdopleiding Danny Volkers: "Met Rachid halen we en zeer gepassioneerde en ambitieuze keeperstrainer binnen. Rachid heeft afgelopen jaar stage gelopen voor de Keepers Cursus-B en maakte een uitstekende indruk. Rachid is komend seizoen verantwoordelijk voor de keepers van O21, O18 en O16."

Rachid Amzil: "Ik ben ontzettend blij met deze uitdaging bij Roda JC. Afgelopen seizoen heb ik al het genoegen gehad om met Danny en Marco (Van Hoogdalem, red.) bij de O19 samen te werken. Ik krijg dit seizoen geweldige talenten onder mijn hoede en zal mijn uiterste best doen om ze verder te helpen in hun ontwikkeling."


Jelle Creusen: "Ik ben blij en trots om de keepers van de jeugdopleiding te trainen en naar een hoger niveau te brengen. Na acht jaar zelf gespeeld te bij de Voetbalacademie, heb ik de keuze gemaakt om te kiezen voor het amateurvoetbal en mijn focus te leggen op het trainerschap. Dit is weer een mooie stap omhoog richting mijn trainerscarrière. Daarbij hoop ik mij verder te kunnen ontwikkelen als keeperstrainer en mijn steentje te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van onze jonge keepers".

Hoofd Jeugdopleiding Danny Volkers: "Met Jelle trekken we een bekend gezicht aan uit onze eigen opleiding. Hij weet wat er gevraagd wordt en kent de club van binnen en van buiten. Jelle die in het bezit is van een CIOS diploma en wil zich verder ontwikkeling in het trainersvak. Wij willen daarbij graag eigen, jonge trainers opleiden. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de keepers van O12, O13 en O14."
Geplaatst op: 01-08-2020