• 7 juni

  Vacatures seizoen 2024/2025

  Over enkele weken begint ook voor onze Voetbalacademie de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Altijd al binnen de jeugdopleiding van een betaald voetbal organisatie willen werken? Er staan nog enkele vacatures open.
 • 7 juni

  Vacature Assistent scheidsrechters Voetbalacademie

  Roda JC Voetbalacademie is voor het nieuwe seizoen (2024/2025) voor meerdere teams op zoek naar assistent-scheidsrechters.
 • 7 juni

  Vacature Sportverzorgers Voetbalacadamie

  Roda JC Voetbalacademie is voor het nieuwe seizoen (2024/2025) voor meerdere teams op zoek naar sportverzorgers voor het begeleiden van een jeugdteam op wedstrijddagen.
 • 7 juni

  Vacature Teammanagers Voetbalacademie

  Roda JC Voetbalacademie is voor het nieuwe seizoen (2024/2025) voor meerdere teams op zoek naar enthousiaste teammanagers.
 • 7 juni

  Vacature Medewerker Social Media Voetbalacademie

  Roda JC Voetbalacademie is voor het nieuwe seizoen (2024/2025) op zoek naar een of meerdere medewerkers Social Media. De medewerker Social Media werkt als vrijwilliger voor Roda JC Voetbalacademie en is dagelijks betrokken en beschikbaar.
 • 27 mei

  Regioplan Roda JC Kerkrade

  Komende maandag (27 mei a.s.) wordt in het Parkstad Limburg Stadion de Kick-Off gehouden van het Roda JC Regioplan, dat de verbinding zal gaan vormen tussen de regionale amateurclubs en Roda JC.
 • 21 mei

  Roda JC O21 handhaaft zich als promovendus knap in divisie 2

  Nadat Roda JC O21 in december wist te promoveren, hebben ze zich zaterdag middels een 2-0 overwinning op Vitesse verzekerd van een langer verblijf in divisie 2. Hierdoor blijft Roda JC O21 ook komend seizoen het hoogst spelende O21 elftal van Limburg.
 • 27 april

  In Memoriam Melanie Könings-Vrancken

  Wij nodigen jullie uit om samen met ons bij het eerbetoon aanwezig te zijn, om blijk te geven van ons medeleven en om Pascal, Raf, Stef en alle andere directe betrokkenen zichtbaar te steunen in deze moeilijke tijd.
 • 3 februari

  Matchday 2

  Vandaag staat speeldag 2 op het programma en het programma biedt weer een aantal mooie wedstrijden die garant zullen staan voor goed voetbal, strijd en veel ontwikkeling.
 • 28 december

  Uitgelicht: Bas Beugels

  Van een uitstapje naar RKSV Bekkerveld naar een internationaal toptoernooi en van dromen over Borussia Mönchengladbach naar hopelijk een topspits in de KKD worden. Dit is Bas Beugels uitgelicht
 • 21 december

  Terugblik eerste seizoenshelft Roda JC Voetbalacademie

  In deze kort maar krachtige terugblik nemen wij u in vogelvlucht mee in de resultaten en eindstanden van alle teams van onze Voetbalacademie: van promotie tot aan het net ontlopen van degradatie, van een 14-0 overwinning tot aan het mislopen van een kampioenschap op de laatste speeldag.
 • 13 december

  Uitgelicht: Dublin Boon

  Van Nieuw-Zeeland naar Nederland en van Christchurch naar Kerkrade. Hij heeft Thibaut Courtois als idool en is de keeper van Roda JC O21. Dit is Dublin Boon uitgelicht.
 • 5 december

  Uitgelicht: Staf Janssen

  Doordeweeks helpen op Kaalheide, eerste worden op een internationaal toptoernooi en dromen van een doorbraak bij FC Barcelona. Dit is Staf Janssen uitgelicht.
 • 16 november

  Uitgelicht: Amer Agovic

  Al twaalf jaar is Amer Agovic actief in de Roda JC Voetbalacademie. Van dromen van het nationale elftal van Kosovo of Montenegro tot springen voor de televisie door de goal van Tom van Hyfte tegen NAC Breda. Dit is Amer Agovic uitgelicht. 
 • 10 november

  CelXpert nieuwe partner Roda JC Voetbalacademie

  Wij zijn als Roda JC Voetbalacademie enorm verheugd om te kunnen melden dat we een samenwerking hebben kunnen sluiten met vitaminesupplementen-leverancier CelXpert.
 • 30 oktober

  Verslag tweede editie Frits Schrouff Future Trophy

  Zondag 15 oktober vond op Sportpark Kaalheide de tweede editie van de Frits Schrouff Future Trophy plaats. Dit jaarlijks terugkerende evenement bleek vorig jaar een enorm succes, dus dat beloofde wat voor de editie van dit jaar.
 • 20 oktober

  Vacature sportverzorgers Voetbalacademie

  Roda JC Voetbalacademie is op zoek naar sportverzorgers voor het begeleiden van een jeugdteam op wedstrijddagen. Je werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats rondom de wedstrijden van jouw team. De thuis- en uitwedstrijden zijn voornamelijk op de zaterdag en regelmatig worden er doordeweeks oefenwedstrijden gespeeld. Deze vacature betreft een vrijwilligersfunctie.
 • 18 september

  Vacature assistent-trainer O18 Roda JC Voetbalacademie

  De Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade is op zoek naar een assistent-jeugdtrainer met de UEFA C Jeugd-licentie voor het O18-elftal.
 • 7 september

  Leroy Been debuteert in hoofdmacht Roda JC

  Afgelopen vrijdag debuteerde de 20-jarige Leroy Been in het eerste elftal van Roda JC Kerkrade. In de 84ste minuut kwam Been, tijdens het verloren duel tegen Jong FC Utrecht, in het veld voor Enrique Peña Zauner.
 • 22 augustus

  Roda JC legt talentvolle Saydou Bangura vast

  Roda JC beloont Saydou Bangura met een meerjarig contract. De in Bleijerheide geboren aanvaller maakte indruk in de voorbereiding en wist bij zijn debuut tegen Helmond Sport meteen te scoren. De 20-jarige spits tekent een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog één seizoen.
 • 7 juli

  Shahin Rassi nieuwe techniektrainer Roda JC Voetbalacademie

  Roda JC Kerkrade voegt Shahin Rassi toe aan de technische staf van de Voetbalacademie. De techniektrainer gaat individueel aan de slag met de spelers van de bovenbouw.
 • 29 juni

  Vacature assistent-jeugdtrainer UEFA C

  De Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade is voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar assistent-jeugdtrainers met de UEFA C Jeugd-licentie.
 • 29 juni

  Roda JC en Decathlon-Kipsta gaan meerjarige samenwerking aan

  Roda JC Kerkrade en sportmerk Decathlon gaan vanaf seizoen 2023/2024 een samenwerking aan voor een periode van drie jaar. Decathlon‘s eigen voetbalmerk Kipsta zal hierbij de nieuwe kledingleverancier worden van de club uit Kerkrade.
 • 28 juni

  Vacatures Teammanagers & Assistent-scheidsrechters

  Roda JC Voetbalacademie is voor het nieuwe seizoen (2023/2024) voor meerdere teams op zoek naar teammanagers en assistent-scheidsrechters op vrijwillige basis. Je werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats rondom de wedstrijden van het team. De thuis- en uitwedstrijden zijn voornamelijk op de zaterdag en regelmatig worden er doordeweeks oefenwedstrijden gespeeld.
 • 14 juni

  UPDATE: Kaalheide Bruist

  Dinsdagavond (13-06) vond in de voormalige businessclub van Roda JC op gemeentelijk sportpark Kaalheide een inloopavond plaats. Omwonenden werden er geïnformeerd over het project "Kaalheide Bruist" waarbij verschillende partners het sportpark en de buurt een nieuwe impuls willen geven. Tijdens deze inloopavond kregen ze de gelegenheid om in gesprek te gaan met de betrokken partners: Stichting BRUIS, Achilles-Top, Roda JC en gemeente Kerkrade.
 • 9 juni

  Vacature jeugdtrainer UEFA B Roda JC Voetbalacademie

  De Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade is voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar jeugdtrainers met de UEFA B-licentie.
 • 11 mei

  Danny Volkers complementeert technisch kader

  Danny Volkers treedt vanaf deze zomer fulltime in dienst in de functie van Hoofd Jeugdopleiding (HJO). Op dit moment is Volkers ook eindverantwoordelijk als hoofdtrainer van Roda JC O21.
 • 3 april

  Vacature jeugdscout Roda JC Voetbalacademie

  De Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade is op zoek naar jeugdscouts voor het seizoen 2023/2024.
 • 9 maart

  Fair play workshop

  De Voetbalacademie mag deelnemen aan een mooi initiatief van de Anne Frank Stichting: de Fair Play Workshop. Deze week zijn de JO18, JO16, JO15 en JO13 al aan de beurt geweest. De andere teams binnen de Academie zullen volgende week maandag en dinsdag op Kaalheide deelnemen aan deze workshop.
 • 3 februari

  Sami Ouaissa tekent eerste profcontract bij Roda JC

  Sami Ouaissa heeft vanmiddag zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. De middenvelder, die de volledige jeugdopleiding doorliep, tekent een contract voor 2,5 jaar, met de optie voor nog één jaar.
 • 31 oktober

  Leden RODA1962 steunen Roda-gemeenschap met ruim 40.000 euro

  Nieuw videosysteem voor jeugdopleiding, bijdrage aan toekomstplan Roda JC en verankering van de clubcultuur.
 • 24 oktober

  Uitslagen Frits schrouff future trophy

  Gisteren (zondag 23 oktober) vond voor het eerst de Frits Schrouff Future Trophy plaats. Op Kaalheide namen zestien O12 teams het tegen elkaar op. AA Gent was uiteindelijk de grote winnaar door in de finale met 3-2 te winnen van Schalke 04.
 • 21 oktober

  De Frits Schrouff Future trophy

  Met gepaste trots en veel genoegen presenteren wij ons toernooi om de Frits Schrouff Future Trophy: een internationaal voetbaltoernooi voor BVO-teams van spelers onder 12 jaar (U12).
 • 12 oktober

  Vacature social media Voetbalacademie

  Heb jij een passie voor Roda JC, ben je goed met social media en wil je een steentje bij dragen aan de ontwikkeling van de club. Dan is deze functie wellicht iets voor jou!
 • 23 juli

  Roda JC Voetbalacademie ondersteunt mooi initiatief!

  Roda JC Voetbalacademie heeft onlangs ondersteuning geboden aan een voetbaltoernooi voor vluchtelingen, die momenteel in Venray zijn ondergebracht.
 • 2 juli

  Indelingen Najaarscompetitie

  De indelingen voor de teams van onze Voetbalacademie zijn bekend. De eerste speelronde vindt plaats op 3 september. De indeling van onze O12 is nog niet bekend.
 • 13 juni

  Roda JC O15 wint beslissingswedstrijd en behaald promotie

  Enkele weken geleden behaalde Roda JC de titel en behaalde daarmee het kampioenschap in zijn klasse.
 • 9 juni

  Vier teams Voetbalacademie kampioen!

  Maar liefst vier teams van de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade zijn er in geslaagd kampioen te worden. Zowel de JO21, JO16, JO15 en JO14 behaalden de titel. De Voetbalacademie is trots op deze succesvolle voorjaarscompetities.
 • 12 mei

  Sterke periode Voetbalacademie Roda JC

  In het weekend waarin het eerste elftal van Roda JC Kerkrade de vierde periodetitel binnen haalde en zich kan gaan opmaken voor de play-offs, deden ook de teams van onze voetbalacademie van zich spreken. Bij het opmaken van de sportieve balans kan er met veel tevredenheid worden teruggeblikt op de prestaties en resultaten van de verschillende academie-teams.
 • 29 april

  Teams Voetbalacademie op koers!

  Maar liefst vijf teams van onze Voetbalacademie zijn nog volop in de race voor het kampioenschap in de voorjaarscompetitie. Onze JO21, JO16, JO15 en JO14 voeren de ranglijst in hun divisie aan, terwijl JO18 zich eveneens bij de top drie kan scharen, als zij hun inhaalduel morgen winnend kunnen afsluiten.
 • 16 maart

  Roda JC Challenge O11 groot succes!

  Onder uitstekende omstandigheden werd gisteren op Sportpark Kaalheide de traditionele Roda JC Challenge gehouden, die dit keer werd georganiseerd voor O11-teams uit de regio.
 • 9 maart

  Roda JC O15 kampioen in najaarscompetitie

  Onlangs mocht Roda JC Kerkrade O15 zich kronen tot kampioen van de najaarsreeks, waarin ze ongeslagen en zonder puntverlies de titel binnen haalden. Het was al snel duidelijk dat dit opleidingsteam het beste team in deze najaarsreeks was, getuige de duidelijke uitslagen die er wekelijks werden behaald.
 • 7 maart

  Indelingen voorjaarscompetitie

  De indelingen voor de nieuwe voorjaarscompetitie is bekend. Lees hieronder tegen wie onze elftallen het deze competitie mogen opnemen.
 • 8 februari

  Lance Cobben versterkt trainersstaf Roda JC Voetbalacademie

  Sinds 1 februari is Lance Cobben terug bij onze voetbalacademie en zal als trainer/coach de technische staf van Roda JC JO14 versterken.
 • 10 januari

  Jordy Reneerkens verlaat Roda JC Voetbalacademie

  Jordy Reneerkens, trainer/coach van Roda JC O21, heeft onlangs besloten onze voetbalacademie na een kort dienstverband van een half jaar te verlaten.
 • 20 december

  Samenwerking Roda JC Voetbalacademie en Fysio Stofberg

  Roda JC Kerkrade Voetbalacademie en Fysio Stofberg hebben besloten een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. Dit is voor de Voetbalacademie de volgende stap naar een professionelere werkomgeving.
 • 2 november

  Dave Janssen verlaat Roda JC Voetbalacademie

  Dave Janssen, hoofd jeugdscouting en trainer/coach van Roda JC JO14, heeft onlangs besloten onze voetbalacademie te verlaten. Na meer dan tien jaar werkzaam te zijn geweest in onze jeugdopleiding zal Dave zijn werkzaamheden elders voortzetten.
 • 18 augustus

  Roda JC haalt Daryl Werker terug naar Kerkrade

  Roda JC Kerkrade heeft Daryl Werker vastgelegd. De 27-jarige verdediger keert terug op het oude nest en tekent een overeenkomst voor de duur van één seizoen.
 • 14 augustus

  Vooruitblikken met... Jordy Reneerkens

  Afgelopen maandag hervatte de O21 van Roda JC Kerkrade de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hoofdtrainer Jordy Reneerkens blikt vooruit.
 • 12 juli

  Roda JC Kerkrade O13 bereikt finale Bekkerveld toernooi

  Roda JC Kerkrade O13 heeft op het toernooi in Bekkerveld de finale weten te bereiken. In een toernooi met tegenstanders als Willem II, Fortuna Sittard en FC Eindhoven was alleen de laatstgenoemde in de finale te sterk.
 • 5 juli

  Competitieschema's bekend

  Het competitieschema van al onze teams die in een landelijke competitie spelen is bekend.
 • 3 juli

  Vacature video analist

  De Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade is op zoek naar een video analist.
 • 3 juli

  Vacatures assistent-trainers

  De Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade zoekt voor een drietal teams nog een assistent-trainer.
 • 25 juni

  Albert Verpoort overleden

  Onlangs hebben wij het trieste bericht ontvangen dat clubman Albert Verpoort, na een kort ziekbed, op 72-jarige leeftijd is overleden.
 • 22 juni

  Rick Plum als talentencoach aan de slag bij De Voetbalacademie

  Rick Plum keert terug bij Roda JC. De oud-speler en oud-trainer van Roda JC gaat jeugdspelers van Roda JC klaarstomen voor ‘het grote werk.' Tevens zal Plum voor de technische staf van De Voetbalacademie en Hoofd Jeugdopleidingen Danny Volkers gaan fungeren als klankbord.
 • 21 juni

  Livio Milts vertrekt bij Roda JC

  De wegen van Roda JC en Livio Milts gaan scheiden. De aanvallende middenvelder vertrekt naar het Armeense FC Urartu.
 • 9 juni

  Jordy Reneerkens nieuwe hoofdtrainer Roda JC O21

  Roda JC heeft in Jordy Reneerkens een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het hoogste jeugdelftal. De 37-jarige trainer uit Valkenburg tekende vandaag een overeenkomst voor 2 seizoenen.
 • 7 juni

  Jimmy Vijgen tekent amateurcontract bij Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft Jimmy Vijgen vastgelegd. De 20-jarige vleugelaanvaller tekende vanochtend in het bijzijn van zijn familie een overeenkomst voor één seizoen.
 • 4 juni

  Vacatures Teammanagers en assistent-scheidsrechters

  Roda JC Kerkrade wil de voetbalacademie naar een hoger niveau tillen. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken zoeken we voor het komend voetbalseizoen nog enkele Teammanagers voor onze jeugdteams en enkele Assistent-scheidsrechters.
 • 3 juni

  René Trost nieuwe hoofdtrainer Roda JC O18

  Roda JC heeft in René Trost een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het O18-elftal. De oud-speler en oud-trainer van Roda JC tekent een overeenkomst voor twee seizoenen.
 • 27 mei

  Roel Brouwers en Danny Volkers langer verbonden aan Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft de overeenkomsten met Roel Brouwers en Danny Volkers verlengd. Beide heren waren reeds geruime tijd aan de club verbonden.
 • 10 mei

  Maak kennis met... Argjend Pacolli

  Sinds 2018 speelt hij in de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade en hij hoopt via Roda JC een mooie stap te maken naar een club in de Bundesliga. Maak kennis met: Argjend Pacolli.
 • 3 mei

  Maak kennis met ... Samuel Nygaard

  Met zijn vader als voorbeeld hoopt hij ook ooit te mogen spelen in het eerste elftal van Roda JC Kerkrade. Maak kennis met: Samuel Nygaard.
 • 26 april

  Maak kennis met... Garcia Lukombo

  Op een steenworp afstand van Sportpark Kaalheide is hij bij FC Kerkrade-West begonnen met voetballen. Inmiddels speelt hij al dertien jaar in de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade. Maak kennis met: Garcia Lukombo
 • 23 april

  In de diepte met mental coach Paul Vollema

  Sinds dit seizoen is er binnen de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade ook gestart met mentale begeleiding bij de bovenbouw. Eerst in teamverband, daarna individueel. Wij spraken met de man die deze begeleiding vorm gaat geven: Paul Vollema.
 • 21 april

  Scoutingsdagen uitgesteld

  Helaas kunnen de scoutingsdagen begin mei niet doorgaan. Daarom worden ze verplaatst naar de hersftvakantie in oktober.
 • 19 april

  Maak kennis met... Lenn Copier

  Hij is pas veertien jaar oud, maar hoopt in de toekomst in de voetsporen van Benjamin Bouchouari te treden. Maak kennis met: Lenn Copier.
 • 16 april

  Bijpraten met... Dave Janssen

  Na een turbulente week praten we bij met onze hoofdscout en coördinator van de onderbouw. Wat speelt er op het moment binnen de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade? Hij vertelt hoe hij kijkt naar de toekomst van de gehele Voetbalacademie en specifiek de onderbouw.
 • 13 april

  Roda JC Voetbalacademie ziet jeugdspelers naar PSV vertrekken

  Een viertal jonge spelers uit de Roda JC Kerkrade Voetbalacademie maakt vroegtijdig de overstap naar PSV
 • 12 april

  Maak kennis met... Martijn van der Ven

  Als centrale verdediger hoopt hij net als Daryl Werker een goede band met het publiek op te bouwen en het eerste elftal van Roda JC Kerkrade te halen. Maak kennis met: Martijn van der Ven.
 • 6 april

  Maak kennis met... Levi Golsteijn

  Op veertienjarige leeftijd zat hij bij de voorselectie van het Nederlands Elftal O15. Ondanks vele blessures speelt hij ondertussen in de O21 van Roda JC Kerkrade. Maak kennis met: Levi Golsteijn
 • 30 maart

  Maak kennis met... Amer Agovic

  Hij is pas veertien jaar, maar speelt al negen seizoenen in de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade. Maak kennis met: Amer Agovic.
 • 27 maart

  Via Kaalheide naar... SC Cambuur Leeuwarden

  Afgelopen maandag was het precies zeven jaar geleden dat hij zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal maakte. Zondag speelt zijn huidige werkgever tegen de club waar hij de gehele jeugdopleiding doorliep en 149 wedstrijden in het eerste elftal speelde. Wij vroegen Mitchel Paulissen hoe het nu met hem gaat.
 • 26 maart

  In de diepte met topsportbegeleidster Richelle Erkens

  Al één jaar loopt Richelle Erkens stage bij de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade en heeft ze het uitstekend naar haar zin. Wij spraken haar over het belang van pedagogiek in de sport en haar werkzaamheden.
 • 23 maart

  Maak kennis met... Gereno Janssen

  Hij voetbalt al vanaf zijn vierde en hoopt ooit in de Premier League te spelen. Maak kennis met: Gereno Janssen.
 • 23 maart

  Roel Brouwers toegelaten tot UEFA A opleiding

  Roel Brouwers start in Mei aan de opleiding om zijn UEFA A diploma te behalen. Twee jaar geleden haalde de oud-verdediger van Roda JC Kerkrade al zijn UEFA B en C diploma.
 • 15 maart

  Maak kennis met... Jens Willems

  Via RKVV Voerendaal kwam hij op zevenjarige leeftijd terecht in de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade. Met Guus Hupperts als voorbeeld wil hij graag doorstromen tot de hoofdmacht. Maak kennis met: Jens Willems.
 • 8 maart

  Maak kennis met... Steff Haemers

  Hij speelt al de helft van zijn leven voor de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade en hij hoopt via Roda JC een stap te maken richting de Bundesliga. Maak kennis met: Steff Haemers.
 • 4 maart

  In de diepte met topsportbegeleidster Devi van der Kolk

  Met haar 21 jaar staat Devi van der Kolk aan de start van haar maatschappelijke carrière. Sinds dit jaar is ze officieel in dienst bij de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade en neemt ze de mentale begeleiding van de teams in de onderbouw voor haar rekening. Wij spraken Devi over het belang van pedagogiek in de sport en haar werk binnen de Voetbalacademie.
 • 3 maart

  Weekupdate verbouwing Kaalheide

  Nu de verbouwing op Kaalheide gestart is nemen we je graag mee in dit proces. Bekijk op deze pagina wekelijks een update.
 • 2 maart

  Investeringen in sportpark Kaalheide

  De gemeente Kerkrade heeft een intentieovereenkomst getekend voor het uitwerken van een herontwikkelingsplan voor sportpark Kaalheide. De andere partijen die deze intentieovereenkomst hebben getekend zijn BRUIS, Roda JC, Stichting Maatschappelijk Ontwikkelen, HEEMwonen, Achilles-TOP en TCK.
 • 1 maart

  Maak kennis met... Julian Tillmans

  Ondertussen speelt hij al acht jaar in de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade. Over vijf jaar hoopt hij basisspeler te zijn in het eerste elftal van de club. Maak kennis met: Julian Tillmans.
 • 25 februari

  Vacature Jeugdscout Roda JC Voetbalacademie

  De Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade is op zoek naar jeugdscouts voor het seizoen 2021/2022.
 • 23 februari

  Via Kaalheide naar... Lechia Gdansk

  Hij doorliep de gehele Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade, maar speelde nooit voor het eerste elftal. Ondertussen speelt hij in de middenmoot op het hoogste niveau van Polen. Wij spraken met Omran Haydary en vroegen hoe het nu met hem gaat.
 • 22 februari

  Maak kennis met... Quinten Beckx

  Via Patro Eisden is hij terecht gekomen bij de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade. Ondertussen speelt hij hier al vijf jaar. Maak kennis met: Quinten Beckx.
 • 15 februari

  Maak kennis met... Fabio Sposito

  Hij speelt al zes jaar in de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade en met Kaká als voorbeeld hoopt hij volgend seizoen zijn debuut te mogen maken in het eerste elftal van Roda JC. Maak kennis met: Fabio Sposito.
 • 8 februari

  In de diepte met Performance trainer Arno Deckers

  Arno Deckers is inmiddels 71 jaar, maar staat nog met beide benen in de sportwereld. Eén keer per week geeft hij performance training aan de O13 & O14 van onze Voetbalacademie. Wij vroegen Arno waarom dit zo belangrijk is.
 • 8 februari

  In Memoriam - Wim Vrösch

  Op vrijdag 5 februari bereikte Roda JC het trieste nieuws dat Wim Vrösch is overleden.
 • 20 januari

  Via Kaalheide naar... VVV-Venlo

  Hij is de laatste speler uit de eigen Voetbalacademie die voor een fors transferbedrag werd verkocht. Inmiddels is hij via AZ Alkmaar, Willem II en KSC Lokeren terecht gekomen bij VVV-Venlo. Wij vroegen Guus Hupperts hoe hij terugkijkt op zijn tijd bij Roda JC Kerkrade en hoe het nu met hem gaat.
 • 15 januari

  Roda JC Voetbalacademie en Vrienden van Roda JC slaan handen in elkaar!

  De Stichting Vrienden van Roda JC heeft zich verbonden aan de Roda JC Voetbalacademie en geeft daarmee een extra impuls aan de ontwikkelingsactiviteiten die er vanuit de voetbalacademie worden georganiseerd.
 • 8 januari

  Maak kennis met... Per Hendrix

  Inmiddels is hij bezig aan zijn tiende jaar bij de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade. De vijftienjarige spits van de O16 hoopt van zijn hobby zijn beroep te gaan maken. Maak kennis met: Per Hendrix
 • 3 januari

  Maak kennis met... Musa el Otmani

  De twaalf jarige Musa el Otmani speelt al vanaf zijn zevende in de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade. De jonge aanvaller hoopt over vijf jaar in het eerste van Roda JC te spelen. Maak kennis met: Musa el Otmani.
 • 24 december

  Maak kennis met... Arwin Javad

  Dit seizoen was Arwin Javad al belangrijk voor Roda JC Kerkrade O21. Mede door zijn twee treffers tegen PSV O18 en de winnende goal tegen Excelsior O21 liet hij al direct zien wat hij in huis had. De spits van Iraanse afkomst sloot dit seizoen pas aan bij het team van Danny Volkers. Maak kennis met: Arwin Javad.
 • 19 december

  Maak kennis met... Tom Middelhoven

  Hij speelt al twaalf jaar in de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade en wil in de toekomst met Roda JC terugkeren naar de Eredivisie. Maak kennis met: Tom Middelhoven.
 • 25 november

  Roda JC vanaf seizoen 2021-2022 op natuurgras

  Roda JC Kerkrade speelt vanaf het aankomende seizoen (2021-2022) haar wedstrijden weer op natuurgras.
 • 16 november

  Via Kaalheide naar... AFC Eskiltuna

  Hij speelde acht jaar in de Voetbalacademie van Roda JC en zat ook nog een aantal jaar bij de selectie van het eerste. Ondertussen speelt hij in Zweden. Wij vroegen Nick hoe het nu met hem gaat.
 • 14 november

  Lancering Roda 1962, ván en vóór Roda-supporters

  Als Roda JC zijn wij verheugd om de lancering van Roda 1962 aan te kondigen. Via Roda 1962, een nieuw opgerichte vereniging ván en vóór Roda-supporters, krijgt de achterban een belangrijke rol bij beslissingen over het culturele erfgoed van de club.
 • 28 oktober

  Leslie Dunkwu maakt competitiedebuut bij eerste elftal!


  Afgelopen vrijdag heeft Leslie Dunkwu, een product van onze eigen voetbalacademie, zijn competitiedebuut gemaakt in het eerste elftal van Roda JC. In de uitwedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden mocht Leslie in de slotfase invallen voor Jordy Croux.
 • 19 oktober

  Gastgezinnen gezocht!

  Roda JC is op zoek naar gastgezinnen in Kerkrade en omgeving. Gastgezinnen behoren tot de zeer gewaardeerde groep mensen die een bijzondere bijdrage aan onze club en aan onze voetbalacademie leveren.
 • 17 oktober

  CelXpert sponsort doeltjes Voetbalacademie

  CelXpert sponsort acht doeltjes aan de Voetbalacademie van Roda JC. Directeur Frank Vijgen is blij dat hij iets voor de Voetbalacademie van Roda JC kan betekenen.
 • 13 oktober

  Nabeschouwing Roda JC Kerkrade O18 - Go Ahead Eagles O18

  Na een uitstekende seizoenstart leidde Roda JC Kerkrade O18 zaterdag de eerste nederlaag van het seizoen. Go Ahead Eagles was met 3-2 te sterk. Trainer Roel Brouwers blikt terug.
 • 9 oktober

  Voorbeschouwing Roda JC Kerkrade O18 - Go Ahead Eagles O18

  In het eerste seizoen van trainer Roel Brouwers is Roda JC O18 uitstekend aan de competitie begonnen. Met twaalf punten uit vier wedstrijden is de O18 gedeeld koploper
 • 9 oktober

  Iggy Houben tekent eerste profcontract bij PSV

  Van 2013 tot 2017 speelde Iggy Houben in de Voetbalacademie van Roda JC. Vorige week tekende hij bij PSV zijn eerste profcontract.
 • 6 oktober

  Nabeschouwing Roda JC Kerkrade O16 - JVOZ O16

  De vijfde wedstrijd van het seizoen leverde voor de O16 de vierde overwinning van het seizoen op. JVOZ O16 werd met 2-1 verslagen. Trainer Lance Cobben kijkt terug op de wedstrijd.
 • 2 oktober

  Voorbeschouwing Roda JC Kerkrade O16 - JVOZ O16

  Na negen punten uit de eerste drie wedstrijden verloor de O16 vorig week de eerste keer. Dit weekend wacht JVOZ thuis. Trainer Lance Cobben blikt vooruit.
 • 30 september

  Nabeschouwing Roda JC Kerkrade O21 – SBV Excelsior O21

  Vorige week zaterdag boekte Roda JC Kerkrade O21 de eerste overwinning van het seizoen. SBV Excelsior O21 werd in een doelpuntrijk duel met 3-2 verslagen.
 • 28 september

  Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen

  Het kabinet komt met ingrijpende maatregelen. Die treffen heel de samenleving hard. Keihard. En dus ook het betaalde voetbal. Maar kennelijk is dit nodig.
 • 26 september

  Voorbeschouwing Roda JC O21 - SBV Excelsior O21

  Na de nederlaag van vorige week speelt de O21 vandaag tegen de O21 van SBV Excelsior. Danny Volkers verwacht een andere wedstrijd dan tegen Alphense Boys
 • 25 september

  Yaël Liesdek doet het uitstekend bij Telstar!

  Yaël Liesdek, die in het verleden voor onze voetbalacademie speelde, laat in de afgelopen weken van zich horen bij Telstar. Daar heeft hij inmiddels in het eerste elftal zijn opwachting heeft gemaakt.
 • 10 september

  Roda JC O21 - Vitesse O21 toegankelijk voor publiek

  Op zaterdag 12 september speelt Roda JC O21 om 15.00 uur in het eigen Parkstad Limburg Stadion het competitieduel tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse.
 • 30 augustus

  Loek Hamers maakt debuut in Roda JC-1

  Vanmiddag heeft Loek Hamers zijn competitiedebuut gemaakt in het eerste elftal van Roda JC Kerkrade tijdens de uitwedstrijd tegen Jong Ajax. Loek maakte in de 15e minuut zijn opwachting en verving eerste doelman Jan Hoekstra, die even daarvoor geblesseerd was geraakt.
 • 15 augustus

  Voetbalacademie levert bijdrage aan Sportspeeltuin Kerkrade

  Komende week kunnen kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar kennismaken met verschillende sporten die in de vorm van een sportspeeltuin worden georganiseerd. De Roda JC Voetbalacademie draagt hier zijn steentje aan bij.
 • 11 augustus

  Roda JC Voetbalacademie stelt mediateam samen

  De Roda JC Voetbalacademie beschikt vanaf dit seizoen over een eigen (social) mediateam. Het team gaat zorg dragen voor informatieverstrekking van onze Voetbalacademie en deze verder professionaliseren.
 • 7 augustus

  Competitieschema jeugdcompetities bekend

  Het competitieprogramma van onze teams die in de landelijke competities spelen, is vanmiddag door de KNVB bekend gemaakt.
 • 4 augustus

  Hele Voetbalacademie begonnen aan voorbereiding

  In navolging van Roda JC Kerkrade-1 en Roda JC O21, die al eerder waren begonnen, zijn afgelopen maandag ook de andere teams begonnen aan hun voorbereiding op de officiële wedstrijdkalender van komend najaar.
 • 3 augustus

  FNS Services steunt Roda JC Voetbalacademie

  Het in Heerlen gevestigde FNS Services steunt de Roda JC Voetbalacademie met 100 voetballen.
 • 2 augustus

  Roda JC O21 verliest van EVV en Groene Ster

  Ook Roda JC Kerkrade O21 is begonnen met het spelen van oefenduels. Dit weekend stonden duels tegen derde divisionisten EVV Echt en Groene Ster op het programma.
 • 1 augustus

  Keeperstaf Roda JC Voetbalacademie compleet

  Met het aantrekken van Rachid Amzil en Jelle Creusen heeft de Roda JC Voetbalacademie ook de keeperstrainers voor zowel de profopleiding als de talentenopleiding rond.
 • 29 juli

  Staf Roda JC O16 compleet

  Roda JC Kerkrade O16 heeft zijn technische staf voor komend seizoen compleet met de aanstelling van Lance Cobben (hoofdtrainer) en Armand Mingelers (assistent-trainer). Ze hebben allebei een contract voor een seizoen getekend.
 • 28 juli

  Roda JC O21 gestart aan voorbereiding

  Gisteren begon Roda JC Kerkrade O21 met zijn voorbereiding op het seizoen 2020/2021. Om klokslag twaalf uur begon de groep, onder leiding van Danny Volkers en Marco van Hoogdalem, met de eerste training.
 • 25 juli

  Bekerloting: Dit zijn de tegenstanders

  Gisterenavond vond de loting voor de eerste ronde in de beker plaats voor de jeugdteams van de Roda JC Voetbalacademie. Op zaterdag 29 augustus zullen de duels plaats vinden.
 • 23 juli

  Van Hoogdalem tekent contract bij Roda JC O21

  Marco van Hoogdalem zal vanaf komend seizoen samen met Danny Volkers verantwoordelijk zijn voor Roda JC Kerkrade O21 (voorheen Jong Roda JC).
 • 23 juli

  Goffin tekent contract bij Voetbalacademie

  Samen met Roel Brouwers zal Rico Goffin komend seizoen verantwoordelijk zijn voor het Onder-18 Elftal van Roda JC Kerkrade. Goffin is ook werkzaam als hoofdtrainer van SV Simpelveld.
 • 21 juli

  Ritzen tekent contract bij Roda JC Voetbalacademie

  Kevin Ritzen, sinds 2016 werkzaam bij de Roda JC Voetbalacademie, staat komend seizoen onder contract bij de academie.
 • 21 juli

  Loijens terug bij Roda JC Voetbalacademie

  Dion Loijens (39) keert als teammanager van Jong Roda JC terug in de Roda JC Voetbalacademie. Tevens zal hij ook fungeren als coördinator van alle overige teammanagers.
 • 11 juli

  Roda JC begint oefencampagne met een overwinning

  Roda JC heeft vanmiddag op Sportpark Kaalheide het eerste oefenduel van het nieuwe seizoen winnend afgesloten.
 • 2 juli

  Danny Volkers Hoofd Jeugdopleidingen

  Danny Volkers is per 1 juli 2020 aangesteld als Hoofd Jeugdopleidingen van Roda JC. Daarnaast zal hij de O21 van Roda JC onder zijn hoede gaan nemen.
 • 1 juli

  Elf jeugdspelers op eerste training Roda JC-1

  Hoofdcoach Jurgen Streppel nodigde het vanmiddag elf jeugdspelers van Roda JC Kerkrade uit om mee te trainen bij het eerste tijdens de eerste training. Die door 280 toeschouwers helemaal conform corona-maatregelen werd bezocht in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 5 juni

  Vacatures Roda JC Voetbalacademie, iets voor u?

  De Roda JC Voetbalacademie heeft een aantal vacatures openstaan voor het aankomende seizoen 2020-2021.
 • 22 april

  Update: maatregelen Coronavirus - 22 april 2020

  Update maatregelen: streep door seizoen 2019-2020.
 • 13 april

  Roda JC Kerkrade - Kwartetspel

  Speel vanaf vandaag het unieke Roda JC Kerkrade-Kwartetspel!
 • 5 april

  Jeugdspeler van de Week: Bryan van Hove

  Nadat Bryan van Hove (19) tien jaar rondliep bij PSV, kwam hij in 2017 terecht bij Roda JC Kerkrade. Nu speelt hij zijn wedstrijden bij Jong Roda JC en hoopt hij snel de stap naar het eerste te kunnen maken.
 • 1 april

  Roda JC zet medewerkers Zuyderland Heerlen in het zonnetje

  De spelersgroep, staf en medewerkers van Roda JC hebben vanmiddag de medewerkers van de Intensive Care en Spoed Eisende Hulp van het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen in het zonnetje gezet.
 • 1 april

  Update maatregelen Roda JC tegen Coronavirus

  Dinsdagavond 31 maart heeft het kabinet bekend gemaakt dat de bestaande Coronamaatregelen, niet langer tot 6 april maar minimaal tot en met 28 april van kracht blijven.
 • 17 maart

  Jeugdspeler van de Week: Sami Ouaissa

  Via de ‘10‘ of de rechtsbuitenpositie, zo wil Sami Ouaissa (15) zichzelf richting Roda JC Kerkrade-1 voetballen. En dat doel is reëel, als hij zijn coaches mag geloven.
 • 16 maart

  Update Coronavirus: Roda JC gesloten tot 6 april 2020

  De eerder aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus in Nederland tegen te gaan zijn verlengd tot maandag 6 april 2020.
 • 15 maart

  Update: Roda JC neemt verdere maatregelen wegens Coronavirus

  In verband met de recente ontwikkelingen rondom het corona virus en het pakket aan maatregelen die
  door het kabinet zijn aangekondigd om het Coronavirus in Nederland te bestrijden, heeft Roda JC
  besloten dat in ieder geval de training van morgen (maandag) is afgelast.
 • 10 maart

  Jong Roda JC verliest tegen de verhoudingen in van Jong RKC Waalwijk

  Jong Roda JC Kerkrade verloor afgelopen dinsdag met 4-1 op bezoek bij Jong RKC Waalwijk. Al was die uitslag redelijk geflatteerd.
 • 5 maart

  Jeugdspeler van de Week: Clint Ghijsen

  Al tien jaar huppelt Clint Ghijsen (19) rond bij Roda JC Kerkrade. In die jaren heeft de rechtervleugelverdediger uit Hulsberg wel al het nodige meegemaakt.
 • 3 maart

  Offensief Jong Roda speelt gelijk tegen Jong Groningen

  Gisterenmiddag speelde Jong Roda JC Kerkrade met 1-1 gelijk tegen Jong FC Groningen. In het Parkstad Limburg Stadion werd een vroege tegentreffer van FC Groningen een kwartier voor tijd gelijk getrokken door Leslie Dunkwu.
 • 2 maart

  Uitslagen Voetbalacademie - Week 9

  Afgelopen week zijn er door diverse jeugdteams van de Roda JC Voetbalacademie weer wedstrijden gespeeld. Hierbij zetten we de uitslagen netjes op een rijtje:
 • 20 februari

  Jeugdspeler van de week: Safouane Ahidar

  Safouane Ahidar (20) groeide op in Zeswegen, Heerlen. Via enkele omwegen keerde hij in 2019 terug naar Parkstad, omdat Roda JC Kerkrade aan zijn deur klopte.
 • 18 februari

  Uitslagen Voetbalacademie: Week 7

  Afgelopen week zijn er door diverse jeugdteams van de Roda JC Voetbalacademie weer wedstrijden gespeeld. Hierbij zetten we de uitslagen netjes op een rijtje:
 • 18 februari

  Jong Roda JC ziet effectief Jong PEC winnen

  Gisterenavond moest Jong Roda JC Kerkrade voor de tweede keer op rij een verlies incasseren. In de 'topper' tegen Jong PEC Zwolle werd met 4-1 verloren in eigen huis. Bjorn Stassen scoorde de enige treffer voor Jong Roda JC.
 • 14 februari

  Jeugdspeler van de Week: Fadel Gobitaka

  ‘Een snelle speler met een actie in de voeten‘, zo omschrijft Fadel Gobitaka (22) zichzelf. Waar hij in zijn tienerjaren begon als een ‘10‘, heeft hij inmiddels zijn plek gevonden op de flanken. Afgelopen zomer kwam hij de gelederen van Roda JC Kerkrade versterken.
 • 12 februari

  Jeffrey van As nieuwe technisch directeur Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft een nieuwe technisch directeur. Jeffrey van As tekent in Kerkrade een contract tot en met het einde van het seizoen 2021-2022.
 • 10 februari

  Jong Roda JC erkent meerdere in Jong VVV

  Gisterenavond heeft Jong Roda JC Kerkrade niet weten te winnen van Jong VVV-Venlo. Op bezoek bij de provinciegenoot werd met 3-1 verloren. Het is pas het eerste verlies na zeven wedstrijden voor Jong Roda JC.
 • 10 februari

  Uitslagen Voetbalacademie - Week 6

  Afgelopen week zijn er door diverse jeugdteams van de Roda JC Voetbalacademie weer wedstrijden gespeeld. Hierbij zetten we de uitslagen netjes op een rijtje:
 • 6 februari

  Jeugdspeler van de Week: Jimmy Vijgen

  Sinds zijn zevende levensjaar speelt Jimmy Vijgen (19) al bij diverse jeugdteams van Roda JC Kerkrade. In de reservecompetitie (Jong Roda JC) is hij geen onbekende, maar vanavond begint voor hem het échte werk.
 • 5 februari

  Jong Roda JC wint ook van Jong Go Ahead

  Gisterenavond heeft Jong Roda JC Kerkrade met 3-0 weten te winnen van Jong Go Ahead Eagles. Dico Jap Tjong, Anisse Brrou en Fadel Gobitaka wisten het net te vinden.
 • 3 februari

  Uitslagen Voetbalacademie - week 5

  Afgelopen week zijn er door diverse jeugdteams van de Roda JC Voetbalacademie weer wedstrijden gespeeld. Hierbij zetten we de uitslagen netjes op een rijtje:
 • 28 januari

  Jong Roda JC wint bij Jong Feyenoord

  Jong Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag knap gewonnen op bezoek bij Jong Feyenoord. Op Varkenoord won het tweede elftal van Roda JC met maar liefst 1-4 van de Rotterdammers. Safouane Ahidar had een groot aandeel in de winst: hij scoorde twee keer.
 • 27 januari

  Uitslagen Voetbalacademie - Week 4

  Afgelopen weekend zijn er door diverse jeugdteams van de Roda JC Voetbalacademie weer wedstrijden gespeeld. Hierbij zetten we de uitslagen netjes op een rijtje:
 • 22 januari

  Jong Roda JC wint van Jong NAC

  Gisterenavond is Jong Roda JC goed begonnen aan de promotiepoule van de reservecompetitie. Door een doelpunt van Fadel Gobitaka werd er met 1-0 gewonnen van Jong NAC, dat daardoor zijn eerste nederlaag van het seizoen leed.
 • 20 januari

  Marco van Hoogdalem assistent Roda JC O19

  Marco van Hoogdalem sluit op vrijwillige basis per direct aan bij Roda JC O19. De 47-jarige ex-Roda JC speler zal de rol van assistent op zich gaan nemen.
 • 12 januari

  Bied live mee op wedstrijdshirts!

  Een primeur in Kerkrade! Alle shirts van de spelers die tijdens de derby tegen MVV op het veld staan worden namelijk live – vanaf de aftrap - geveild om geld in te zamelen voor de Roda JC Voetbalacademie.
 • 18 juli

  In memoriam: Henk Stienstra

  Op donderdag 18 juli 2019 heeft Roda JC Kerkrade kennis genomen van het overlijden van Henk Stienstra.
 • 17 juni

  Roda JC O17 promoveert naar de Eerste Divisie!

  Roda JC O17 is na een verdiende 3-0 overwinning op SC Cambuur O17 in de finale van de Play-Offs gepromoveerd naar de 1e divisie.
 • 29 maart

  Wedstrijd programma zaterdag 30 maart

  Morgen, zaterdag 30 maart, staan weer leuke duels op het wedstrijdprogramma.
  Kom gerust langs in het PLS stadion of op sportpark Kaalheide.
  Zie hieronder voor het complete programma.
 • 23 maart

  Uitslagen zaterdag 23 maart

  Vandaag zijn bijna alle jeugdteams in actie geweest.
  Hieronder volgen de uitslagen van de vandaag gespeelde wedstrijden.
 • 21 maart

  Wedstrijdprogramma zaterdag 23 maart

  Komende zaterdag komen bijna alle jeugdteams van Roda JC VA in actie.
  Er zijn verschillende wedstrijden te zien op de sportvelden van Kaalheide en RKTSV, kom gerust een kijkje nemen.

  LET OP:
  RODA JC ONDER 13 speelt haar thuiswedstrijd bij SNA in Montfort!
 • 14 maart

  Wedstrijdprogramma zaterdag 16 maart (Wijziging II)

  Door de vele regen zijn er enkele wijzigingen in het wedstrijdprogramma.

  Zie hieronder het volledige programma van as zaterdag 16 maart
 • 7 maart

  Wedstrijdprogramma zaterdag 9 maart

  Komende zaterdag worden enkele jeugdwedstrijden op Kaalheide gespeeld.
  Zie hieronder het complete programma.
 • 24 februari

  Uitslagen zaterdag 23 februari

  Gisteren hebben diverse jeugdteams hun wedstrijden gespeeld.
  Zie hieronder de uitslagen.
 • 20 februari

  Sami Ouiassa in Oranje

  Sami Ouiassa, aanvaller van Roda JC JO15, heeft vandaag zijn opwachting gemaakt in Oranje.
 • 19 februari

  Roda JC O15 uitgeschakeld in achtste finale beker

  Vanmiddag speelde Roda JC O15 de achtste finale van de beker op Kaalheide tegen FC Volendam O15.
 • 19 februari

  Achtste finale Beker Roda JC O15

  Roda JC O15 staat in de achtste finale van de beker.
 • 18 februari

  Uitslagen jeugd wedstrijden

  Afgelopen zaterdag zijn diverse jeugdteam van Roda JC VA in actie geweest.
  Zie hieronder de uitslagen van de gespeelde wedstrijden.
 • 14 februari

  Wedstrijdprogramma zaterdag 16 februari

  As zaterdag zijn een aantal leuke thuiswedstrijden te bewonderen in het PLS stadion, op het terrein van RKTSV en op de sportvelden van Kaalheide.
  Kom gerust een kijkje nemen!
  Zie hieronder voor het volledige programma.
 • 10 februari

  Ajdin Mujanovic uitgenodigd voor Bosnië-Herzegovina U17...

  Middenvelder Ajdin Mujanovic, die deel uit maakt van de selectie van Roda JC JO17, heeft een uitnodiging van de
  Football Federation of Bosnia-Herzegovina ontvangen om zich te voegen bij het nationale team voor spelers onder 17
  jaar (U17).
 • 9 februari

  Uitslagen zaterdag 9 februari

  Zie hieronder de uitslagen van de gespeelde wedstrijden van vandaag.
 • 9 februari

  Voorbeschouwing week 6

  Lees hieronder de voorbeschouwing over de wedstrijden die zaterdag 9 februari gespeeld worden:
 • 8 februari

  Wedstrijdprogramma zaterdag 9 februari 2019

  Morgen komen bijna alle jeugdteams van onze voetbalacademie weer in actie.
  Zie hieronder voor het programma en kom een kijkje nemen op Sportpark Kaalheide.
 • 3 februari

  Roda JC O17 wint periode titel

  Roda JC JO17 heeft gistermiddag goede zaken gedaan door in Stadion De Geusselt te winnen van MVV JO17.
 • 2 februari

  Voorbeschouwing zatedag 2 februari

  Roda JC JO17 moet vandaag in Maastricht aantreden tegen MVV JO17, dat zijn laatste wedstrijd begin december
  speelde in en tegen Spijkenisse en deze winnend afsloot (2-3).
 • 1 februari

  Wedstrijdprogramma Roda JC VA

  Morgen 2 februari komen enkele jeugdteams van Roda JC VA in actie.
  Zie hieronder het programma.
 • 27 januari

  Mikel Nuhaj in Albanie U19

  Mikel Nuhaj uitgenodigd voor Albanië U19...

  Mikel Nuhaj, centrale verdediger van Roda JC JO17 ontving afgelopen week een uitnodiging van de Albanian Football Association voor het nationale team van
  Albanië voor spelers onder 19 jaar (U19).

 • 27 januari

  Uitslagen zaterdag 26 januari

  Gister zijn op het terrein van Ceasar in Beek een twee tal oefenwedstrijden gespeeld.
  Zie hieronder de uitslagen.
 • 26 januari

  Sami in Oranje..

  Afgelopen week heeft Sami Ouaissa, speler van onze JO15, deelgenomen aan een stagedag van Jongens Onder 15 jaar Nationaal (Future), die op de Campus in
  Zeist werd gehouden. Sami werd door bondscoach Martijn Reuser opgeroepen op basis van zijn goede prestaties in onze eigen JO15.
 • 25 januari

  Wedstrijdprogramma zaterdag 26 januari

  Morgen worden de volgende vriendschappelijke wedstrijden gespeeld.
  Let op: de wedstrijden worden op het terrein van CAESAR gespeeld in Beek.
 • 23 januari

  Trainers op uitwisseling bij Club Brugge

  Op maandag 21 januari jl. heeft de staf van onze voetbalacademie een bezoek gebracht aan de Club Academy, de jeugdopleiding van Club Brugge, die geldt als
  één van de beste internationale jeugdopleidingen van Europa.
 • 20 januari

  Uitslagen wedstrijden 19 januari

  Hieronder staan de uitslagen van de gespeelde wedstrijden van zaterdag 19 januari
 • 18 januari

  Voorbeschouwing zaterdag 19 januari

  Morgen staan 4 competitie duels op het jeugdprogramma.
  Lees hieronder de voorbeschouwing van deze wedstrijden.
 • 18 januari

  Wedstrijden zaterdag 19 januari

  Morgen, zaterdag 19 januari, worden de volgende wedstrijden op het sportcomplex Kaalheide en op de sportvelden van RKTSV gespeeld:
 • 13 januari

  Uitslagen 12 januari

  Lees hieronder de uitslagen van de gespeelde wedstrijden:
 • 11 januari

  Voorbeschouwing

  Lees hieronder de voorbeschouwing van de wedstrijden die op 12 januari gespeeld zullen worden.
 • 11 januari

  Speler O15 uitgenodigd voor KNVB O15

  Sami Ouaissa opgeroepen voor stagedag KNVB Jongens Onder 15 Nationaal (future)

 • 10 januari

  Wedstrijdprogramma 12 januari 2019

  Komende zaterdag komen alle jeugdteams van de voetbalacademie in actie.
  Zie hieronder het volledige wedstrijdprogramma.
 • 4 januari

  Verkoop Roda JC merchandise

  Kom voor de oefenwedstrijd van Roda JC op 6 januari naar de Business Club Fanplein!
 • 4 januari

  Wedstrijdprogramma 5 en 6 januari 2019

  De eerste trainingen in het nieuwe jaar zitten er alweer op.
  Op de eerste zaterdag van 2019, staan de volgende oefenwedstrijden op het programma.
 • 2 januari

  GELUKKIG NIEUWJAAR

  We wensen iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2019
 • 19 december

  Kerstviering bij Roda JC VA

  Vandaag vond de kerstactiviteit van onze voetbalacademie plaats.

 • 16 december

  Uitslagen zaterdag 15 december

 • 16 december

  AFGELAST

  De wedstrijd Roda JC O15 tegen NAC O15 is in verband met sneeuwval afgelast.
 • 13 december

  Voorbeschouwing

  Dit weekende komen diverse jeugdteams van Roda JC VA in actie.
  Lees hieronder de voorbeschouwing van de komende wedstrijden.
 • 13 december

  Weekend programma 15 en 16 december

  Dit weekend staan de volgende wedstrijden op het programma:
 • 10 december

  Uitslagen Roda JC VA

  Diverse teams van de Roda JC VA zijn afgelopen weekend in actie geweest.
  Hieronder de uitslagen van 8 en 9 december.
 • 7 december

  Weekendprogramma Roda JC VA

  Komend weekend spelen de teams van Roda JC VA de volgende wedstrijden.
  Kom gerust een kijkje nemen op de sportvelden van Kaalheide of op de velden van RKTSV.
  Hieronder staat het weekendprogramma voor 8 en 9 december 2018.
 • uitslagen jeugdteams
  3 december

  Uitslagen zaterdag 1 december

  Afgelopen weekend hebben diverse jeugdteams hun wedstrijden gespeeld.
  Hier volgen de uitslagen.
 • 29 november

  Wedstrijdprogramma 1 december Roda JC VA

  Komende zaterdag staan weer leuke wedstrijden van de Roda JC VA op het programma.
  Zie hieronder het programma voor zaterdag 1 december.
 • Verslag Roda JC Elite
  29 november

  Twee winst partijen voor Roda JC Elite

  Afgelopen week kwamen de elitegroep O16 - O21twee maal in actie.
  Lees hieronder de wedstrijd verslagen tegen Alemania Aachen (17november) en Standaar Luik (23 november)
 • Uitslagen jeugdteams
  24 november

  Uitslagen jeugdteams Roda JC VA 24 november

  Vandaag zijn enkele jeugdteams van Roda JC VA in actie geweest.
  Zie hieronder de uitslagen.
 • 24 november

  Wedstrijdprogramma zaterdag 24 november 2018

  Vandaag komen wederom enkele jeugdteams van Roda JC VA in actie.
  Zie hieronder het programma van vandaag.
 • 18 november

  Uitslagen Roda JC VA

  Zie hieronder de uitslagen van de Roda JC VA.
 • 15 november

  Roda JC Elite groep O19-O17 wint bij Anderlecht O18

  De Elite groep van Roda JC, bestaande uit spelers van O19 en O17 hebben gisteren een uitstekende prestatie geleverd door hun leeftijdsgenoten van Anderlecht met 1-3 te verslaan.
 • 15 november

  Wedstrijdprogramma Roda JC VA

  Komend weekend staan weer verschillende wedstrijden van de Roda JC VA op het programma.
  Kom gerust eens een kijkje nemen op Sportpark Kaalheide.
 • 10 november

  Uitslagen Roda JC jeugd. 10 november 2018

  Vandaag zijn onze jeugd elftallen weer in actie geweest.
  Kijk hieronder voor de uitslagen.
 • 3 november

  Uitslagen zaterdag 3 november 2018

  Dit zijn de uitslagen van de vandaag gespeelde wedstrijden:
 • 1 november

  Weekendprogramma Roda JC Voetbalacademie

  Komend weekend staan een aantal jeugdwedstrijden op het programma.
  Kom een kijkje nemen op de voetbalvelden van Sportpark Kaalheide of van RKTSV.
 • 21 juni

  Jeugdteams Roda JC 14 keer ingezet bij maatschappelijke activiteiten

  Alle jeugdteams van Roda JC O9 t/m Roda JC O19 namen met 180 jeugdspelers ook afgelopen seizoen weer deel aan allerlei soorten sportieve en maatschappelijke activiteiten in Midden- en Zuid-Limburg.
 • 11 juni

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 7 juni

  Ruim 400 leerlingen sluiten Kerkraadse beweegweek af op Sportpark Kaalheide

  Op vrijdag 22 juni sluiten, op sportcomplex Kaalheide Kerkrade, ruim 400 leerlingen van de basisscholen Steltloper en St. Ursula de Kerkraadse beweegweek af.
 • 5 juni

  Weekendprogramma

  Het seizoen loopt langzaam op z'n einde. Zaterdag speelt de Onder 17 nog nacompetitie tegen De Graafschap Onder 17.
 • 5 juni

  Doordeweeksprogramma

  Er staat deze week één doordeweekse wedstrijd op het programma voor de Roda JC Voetbalacademie.
 • 31 mei

  Roda JC Onder 13 op bezoek bij Stichting Basissport Limburg

  Op woensdag 30 mei waren de jeugdspelers van Roda JC O13 van de voetbalacademie te gast bij Stichting Basissport Limburg in sporthal Rolduc. Dit is een vrijwilligersorganisatie die bewegingsactiviteiten organiseert voor verstandelijk en meervoudig gehandicapten in Limburg.
 • 30 mei

  Geslaagde sportdag St. Jan Baptist met Roda JC Onder 10

  De kinderen van de Kerkraadse speciaal onderwijs school St. Jan Baptist hadden tot 12.00 uur een regulier schoolprogramma op de planning staan, hierna stonden de jeugdspelers van Roda JC O10 hen op te wachten om de leerlingen een onvergetelijke middag te bezorgen.
 • 28 mei

  Doordeweeksprogramma

  Er staat deze week één doordeweekse wedstrijd op het programma voor de Roda JC Voetbalacademie.
 • 28 mei

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 24 mei

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 22 mei

  Doordeweeksprogramma

  Er staat deze week één doordeweekse wedstrijd op het programma voor de Roda JC Voetbalacademie.
 • 22 mei

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 18 mei

  Voorbeschouwing Roda JC O15 - Fortuna Sittard O15

  Roda JC O15 speelt morgen [19 mei 2018] de één na laatste wedstrijd van dit seizoen waarin Fortuna Sittard de tegenstander zal zijn.
 • 17 mei

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 14 mei

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke duels op het programma. Lees snel meer!
 • 14 mei

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 14 mei

  Nabeschouwing PEC Zwolle - Roda JC Onder 14

  Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd op het programma tussen de nr. 5 PEC Zwolle en nr. 7 Roda JC. Bij winst van PEC Zwolle zou het gat groeien tussen beide ploegen naar 5 punten. Bij winst van Roda zou Roda over PEC Zwolle heen gaan.
 • 10 mei

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 10 mei

  Voorbeschouwing PEC Zwolle - Roda JC Onder 14

  Aanstaande zaterdag staan de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma voor de Onder 14.
 • 7 mei

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke duels en toernooien op het programma. Lees snel meer!
 • 7 mei

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 3 mei

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 30 april

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 25 april

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 23 april

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke duels op het programma. Lees snel meer!
 • 23 april

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 19 april

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 17 april

  Nabeschouwing sc Heerenveen - Roda JC Onder 19

  Een wedstrijd die we zelf uit handen geven.
 • 16 april

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke duels op het programma. Lees snel meer!
 • 16 april

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 12 april

  Voorbeschouwing SC Heerenveen - Roda JC Onder 19

  Zaterdag a.s. staat de uitwedstrijd SC Heerenveen - Roda JC Onder 19 op het programma.
 • 12 april

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 9 april

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke duels op het programma. Lees snel meer!
 • 9 april

  Nabeschouwing Roda JC Onder 10 - De Graafschap

  Afgelopen zaterdag speelde de Onder 10 op een warme zaterdagmiddag op Sportpark Kaalheide tegen De Graafschap. Waar de Onder 10 normaliter al vroeg in de ochtend voetbalt, werd er afgelopen zaterdag pas om 13:00 afgetrapt.
 • 9 april

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 6 april

  Voorbeschouwing Roda JC Onder 10 - De Graafschap

  Nadat er in de eerste helft van maart veel wedstrijden en trainingen waren afgelast door het koude weer kon de Onder 10 de afgelopen drie weken weer volop voetballen.
 • 5 april

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 2 april

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 2 april

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke duels op het programma. Lees snel meer!
 • 28 maart

  Beloften Roda JC verliezen met 0-2 van Jong Go Ahead Eagles

  Met nog drie [thuis]wedstrijden te gaan én met 1 punt achterstand op koploper PEC Zwolle speelde woensdagavond het Beloftenelftal tegen Jong Go Ahead Eagles.
 • 28 maart

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 26 maart

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke duels op het programma. Lees snel meer!
 • 26 maart

  Nabeschouwing Excelsior – Roda JC Onder 12

  Afgelopen zondag heeft de Onder 12 van Roda JC een vroege uitwedstrijd afgewerkt in Rotterdam en wel tegen Excelsior.
 • 26 maart

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 22 maart

  Jens Willems uitgenodigd voor nationaal O13

  Jens Willems, speler van onze O13, is geselecteerd voor de landelijke groep jongens onder 13 jaar.
 • 22 maart

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 22 maart

  Voorbeschouwing Excelsior - Roda JC Onder 12

  Zondag 25 maart staat er voor Roda JC Onder 12 een uitwedstrijd op het programma tegen Excelsior uit Rotterdam.
 • 21 maart

  Roda JC verlengt contract van Nicky Souren

  Roda JC is met Nicky Souren een contractverlenging overeengekomen. De 18- jarige middenvelder heeft zijn huidige verbintenis verlengd tot en met medio 2020.
 • 19 maart

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke duels op het programma. Lees snel meer!
 • 19 maart

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 15 maart

  Voorbeschouwing PEC Zwolle - Roda JC Onder 11

  Zaterdag 17 maart is de dag dat we heel vroeg uit de veren moeten. Om 10:45u start de wedstrijd voor onze O11 uit bij PEC Zwolle.
 • 15 maart

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 13 maart

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke duels op het programma. Lees snel meer!
 • 12 maart

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 12 maart

  Nabeschouwing Quick - Roda JC Onder 13

  De wedstrijd tegen Quick Den Haag verliep zeer voortvarend. Vanaf de beginfase was Roda de dominerende ploeg met een aantal kansen die helaas niet direct werden
  benut.
 • 8 maart

  Roda JC contracteert jeugdspelers Mart Remans en Radomir Novakovic

  Roda JC heeft met de jeugdspelers Mart Remans en Radomir Novakovic overeenstemming bereikt over
  een contract van twee seizoenen.
 • 8 maart

  Voorbeschouwing Quick - Roda JC Onder 13

  Na een week niet getraind te hebben door weersomstandigheden, zijn vanaf afgelopen week de trainingen weer begonnen.
 • 8 maart

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 5 maart

  Voorbeschouwing Roda JC Onder 16 - Ajax Onder 17

  Dinsdag 6 maart speelt de Onder 16 de achtste finale van de KNVB Beker tegen Ajax Onder 17.
 • 5 maart

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke duels op het programma. Lees snel meer!
 • 1 maart

  Voorbeschouwing Drieluik Roda JC Onder 9, PSV en Fortuna Sittard

  Na een week waarin het winterse weer ervoor zorgde dat er nauwelijks getraind kon worden, staat er voor de Onder 9 komende zaterdag een drieluik op het programma
  tegen PSV Eindhoven en Fortuna Sittard.
 • 27 februari

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 26 februari

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 26 februari

  Nabeschouwing Roda JC Onder 17 - Excelsior Maassluis

  Roda JC Onder 17 wint in eigen huis met 3-1 van Excelsior Maassluis
 • 23 februari

  Voorbeschouwing Roda JC Onder 17 - Excelsior Maassluis

  Zaterdag is het eindelijk zover. Dan speelt de Onder 17 haar eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft.
 • 22 februari

  Sportpark Kaalheide rookvrij

  Als topsportorganisatie richt de Roda JC Voetbal Academie zich nadrukkelijk op gezondheid. Een belangrijk aandachtspunt is kinderen het goede voorbeeld geven als zij bij ons sporten. Daarom gaan we, in goed overleg met Achilles Top en de Gemeente Kerkrade, ons sportpark rookvrij maken.
 • 22 februari

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 20 februari

  Goed Geld Gala VriendenLoterij 2018

  Vanmiddag (maandag 19 februari) heeft het jaarlijkse Goed Geld Gala van de VriendenLoterij plaatsgevonden. Tijdens dit Gala werd bekend gemaakt welk bedrag de verschillende goede doelen ontvangen.
 • 20 februari

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom leuke duels op het programma.
 • 19 februari

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 16 februari

  Emre Usta wederom uitgenodigd voor KNVB!

  De KNVB heeft onze jeugdspeler van de Onder 15, Emre Sefer Usta, wederom uitgenodigd voor een selectieronde Landelijk groep onder 14 jaar!
 • 16 februari

  Voorbeschouwing Roda JC Onder 15 - Quick

  Na een periode van 2 weken zonder wedstrijd wordt voor de O15 zaterdag de draad weer opgepakt met een inhaalwedstrijd tegen Quick uit Den Haag.
 • 15 februari

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 14 februari

  Nabeschouwing JVOZ - Roda JC Onder 13

  Na een week waar maar een keer werd getraind, stond de uitwedstrijd tegen JVOZ op het programma. Om aansluiting te houden bij de bovenste plaatsen moest er
  gewonnen worden.
 • 8 februari

  Trainingen afgelast, Onder 19 gaat wel door

  Na overleg is er besloten om de trainingen van donderdag 8 februari niet door te laten gaan.
 • 8 februari

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 6 februari

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staat er één vriendschappelijk duel op het programma.
 • 6 februari

  Nabeschouwing Roda JC Onder 14 - FC Volendam

  Roda JC O14 speelde een goede pot tegen een fysiek sterk Volendam.
 • 5 februari

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 1 februari

  Voorbeschouwing Roda JC Onder 14 - FC Volendam

  Nadat de O14 voor de winterstop knap bij de eerste 4 geëindigd was, en ze daarmee een promotie hebben afgedwongen naar de bovenkant van de O14 competitie spelen
  ze aanstaande zaterdag de thuiswedstrijd tegen FC Volendam.
 • 31 januari

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 30 januari

  Roda JC O21 speelt goede wedstrijd tegen NAC Breda

 • 30 januari

  Nabeschouwing Roda JC Onder 16 - FC Volendam

  Afgelopen zaterdag stond voor de O16 de thuiswedstrijd tegen Volendam op het programma.
 • 29 januari

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staat er één vriendschappelijk duel op het programma.
 • 29 januari

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 25 januari

  Emre Usta uitgenodigd voor selectiewedstrijd KNVB!

  De KNVB heeft onze jeugdspeler van de Onder 15, Emre Sefer Usta, wederom (derde maal) uitgenodigd voor een selectiewedstrijd Landelijk groep onder 14 jaar!
 • 25 januari

  Voorbeschouwing Roda JC Onder 16 - FC Volendam

  Zaterdag 27 januari speelt onze Onder 16 thuis tegen FC Volendam.
 • 24 januari

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 23 januari

  Roda JC Onder 15 voor stichting Make a Wish

  Vanuit Roda JC Onder 15 is de stichting Make a Wish uitgekozen als Maatschappelijk doel om geld in te zamelen.
 • 22 januari

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke partijen op het programma!
 • 22 januari

  Roda JC Voetbalacademie Maatschappelijk Partner Roda JC - Excelsior

  De Roda JC Voetbalacademie biedt als Nationale Voetbalacademie jonge voetbaltalenten de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot professioneel voetballer.
 • 22 januari

  Nabeschouwing Willem II - Roda JC Onder 10

  Zaterdag speelde onze Onder 10 een uitwedstrijd in Tilburg tegen Willem II. In het kleedlokaal was al snel duidelijk dat de mannen er zin in hadden. Hierna volgde een
  prima warming-up, iedereen was klaar voor de match!
 • 22 januari

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 22 januari

  Johnny de Mol ontwerpt nieuwe Eredivisiebal met elftal kinderen

  Tv-presentator en voetballiefhebber Johnny de Mol ontwerpt de officiële Eredivisiebal voor het seizoen 2018/2019. Hij doet dat samen met een door hem geselecteerd elftal kinderen. Samen met zijn team wil Johnny de nadruk leggen op spelplezier en de verbindende kracht van voetbal.
 • 18 januari

  Voorbeschouwing Willem II - Roda JC Onder 10

  Roda JC Onder 10 neemt het komende zaterdag op tegen Willem II in Tilburg.
 • 17 januari

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 16 januari

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke partijen op het programma!
 • 15 januari

  Nabeschouwing PSV/Helmond Sport - Roda JC Onder 12

  Roda JC Onder 12 heeft haar voorlaatste competitie wedstrijd verloren, uit op de Herdgang, tegen PSV/Helmond Sport.
 • 15 januari

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder alle uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 11 januari

  Voorbeschouwing PSV/Helmond Sport - Roda JC Onder 12

  Aankomend weekend staat er voor de Onder 12 van Roda JC de topper tegen PSV/Helmond Sport op het programma.
 • 10 januari

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 9 januari

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke partijen op het programma!
 • 4 januari

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 20 december

  Doordeweeksprogramma

 • 19 december

  Nabeschouwing De Graafschap - Roda JC Onder 11

  Roda JC Onder 11 gaat met een goed gevoel de winterstop in.
 • 18 december

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder alle uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 15 december

  Paseangroup Holland BV nieuwe shirtsponsor Roda JC Kerkrade Voetbalacademie

  Roda JC Kerkrade mag met trots melden dat Paseangroup Holland BV een overeenkomst heeft getekend welke het bedrijf voor 3,5 seizoen als shirtsponsor aan de Roda JC Voetbalacademie verbindt.
 • 15 december

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 14 december

  Voorbeschouwing De Graafschap - Roda JC Onder 11

  Komende zondag staat er een uitwedstrijd tegen de Graafschap op het programma voor de Onder 11 van Roda JC.
 • 12 december

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke partijen op het programma!
 • 11 december

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder alle uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 11 december

  Nabeschouwing Roda JC Onder 9.2 - VV Schaesberg

  Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen VV Schaesberg op het programma voor Roda JC Onder 9.2
 • 8 december

  Roda JC Onder 15 in actie voor Make-A-Wish

  Roda JC Onder 15 komt in samenwerking met Roda JC Midden in de Maatschappij in actie voor stichting Make-A-Wish.
 • 7 december

  Voorbeschouwing Roda JC Onder 9.2 - VV Schaesberg

  Komende zaterdag staat alweer de laatste competitiewedstrijd op het programma voor Roda JC Onder 9.2; thuis tegen VV Schaesberg.
 • 7 december

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 5 december

  Jeugdspeler Onder 15 wederom uitgenodigd voor selectiewedstrijd KNVB!

  De KNVB heeft onze jeugdspeler van de Onder 15, Emre Sefer Usta, wederom uitgenodigd voor een selectiewedstrijd Landelijk groep onder 14 jaar!
 • 4 december

  Nabeschouwing NAC Breda - Roda JC Onder 13

  De Onder 13 speelde afgelopen zaterdag een meer dan verdienstelijke wedstrijd tegen NAC Breda.
 • 4 december

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder alle uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 1 december

  Voorbeschouwing Nac Breda - Roda JC Onder 13

  De Onder 13 speelt dit jaar in de hoogste landelijke klasse voor deze leeftijdscategorie.
 • 30 november

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 27 november

  Nabeschouwing Roda JC Onder 14 - Achilles'29

  Winnen was het doel om bij de eerste 4 te komen in eigen hand houden, verliezen was de controle weggeven. De boodschap vooraf was dus duidelijk voor de mannen
  van trainers Lance Cobben en Patrick Otten.
 • 27 november

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke partijen op het programma!
 • 27 november

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder alle uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 23 november

  Voorbeschouwing Roda JC Onder 14 - Achilles'29

  Aanstaande zaterdag speelt de Onder 14 een thuiswedstrijd tegen Achilles'29. De Onder 14 begon goed aan het seizoen met 10 punten uit de eerste 4 wedstrijden.
 • 23 november

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 21 november

  Nabeschouwing Excelsior - Roda JC Onder 19

  De uitwedstrijd tegen Excelsior was op voorhand een lastige wedstrijd. Gezien we dit seizoen bij de bovenste 4 moeten eindigen is dit een concurrent van ons.
 • 20 november

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke partijen op het programma!
 • 20 november

  Uitslagen weekendprogramma

  Bekijk hieronder alle uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 19 november

  Speel mee met de Vriendenloterij en steun onze Voetbalacademie

  Elk seizoen maken deelnemers van de VriendenLoterij kans op duizenden Eredivisieprijzen zoals seizoenkaarten, wedstrijdtickets, fanshop cadeaukaarten, meet-and- greets met Eredivisiespelers én tickets voor exclusieve plaatsen direct aan het veld.
 • 17 november

  Voorbeschouwing Excelsior - Roda JC Onder 19

  Zaterdag staat de wedstrijd Excelsior - Roda JC Onder 19 op het programma.
 • 17 november

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 13 november

  Nabeschouwing Roda JC Onder 15 - Spartaan '20

  De Onder 15 won afgelopen zaterdag met 2-0 van tegenstander Spartaan '20 uit Rotterdam.
 • 13 november

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke partijen op het programma!
 • 13 november

  Uitslagen weekendprogramma

  Maar liefst 7 van de 9 wedstrijden werden gewonnen afgelopen weekend. Bekijk hieronder alle uitslagen.
 • 9 november

  Voorbeschouwing Roda JC Onder 15 - Spartaan '20

  De Onder 15 van Roda JC speelt zaterdag de competitiewedstrijd tegen Spartaan '20.
 • 9 november

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 7 november

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er wederom een aantal leuke partijen op het programma!
 • 6 november

  Nabeschouwing Roda JC Onder 12 - PSV/Helmond Sport

  Afgelopen zaterdag 4 november heeft de O12 van Roda JC gespeeld tegen de O12 van PSV/Helmond Sport op Sportpark Kaalheide.
 • 6 november

  Uitslagen weekendprogramma

  Hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend!
 • 2 november

  Voorbeschouwing Roda JC Onder 12 - PSV/Helmond Sport

  De Onder 12 van Roda JC speelt aankomende zaterdag 4 november haar 4e competitiewedstrijd tegen de O12 van PSV/Helmond Sport.
 • 2 november

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 31 oktober

  Doordeweeksprogramma

  Deze week staan er een aantal leuke partijen op het programma!
 • 31 oktober

  Nabeschouwing Roda JC Onder 9 - NEC Nijmegen

  Op een herfstachtige zaterdagochtend stonden Roda JC Onder 9 en NEC Nijmegen 09 om klokslag 10.00 uur tegenover elkaar. Voor de bezoekers uit Nijmegen was het
  een lange en vroege rit richting het zuiden.
 • 31 oktober

  Uitslagen weekendprogramma

  Hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend!
 • 27 oktober

  Voorbeschouwing Roda JC Onder 9 - NEC Nijmegen

  Na een week herfstvakantie, staat voor Roda JC 09 komende zaterdag de competitiewedstrijd tegen NEC Nijmegen op het programma.
 • 25 oktober

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 18 oktober

  De eDivisie gaat weer van start!

  Alle 18 Eredivisieclubs hebben een of meerdere eSporters geselecteerd die voor hun gaan strijden om het kampioenschap in FIFA 18 Ultimate Team.
 • 16 oktober

  Doordeweeks programma

  Deze week staat er één doordeweekse wedstrijd op het programma voor de Voetbalacademie. Vanmiddag komt Roda JC Onder 13 in Rotterdam in actie tegen Feyenoord!
 • 16 oktober

  Uitslagen weekendprogramma

  Hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend!
 • 16 oktober

  Nabeschouwing Roda JC Onder 10 - PSV

  De wedstrijd tegen PSV was niet alleen een competitieduel maar ook de mogelijkheid sportieve revanche te nemen voor de verloren finale op de Charity Cup, waar PSV nog te sterk was
  met penalty´s.
 • 13 oktober

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 13 oktober

  Voorbeschouwing Roda JC Onder 10 - PSV!

  Na een aantal intensieve weken en vlak voor een korte herfstvakantie zullen zaterdag de mouwen opgestroopt moeten worden tegen PSV uit Eindhoven.
 • 9 oktober

  Doordeweeks programma

  Komende week staan er meerdere oefenwedstrijden op het programma. Bekijk hieronder in het overzicht welk team, wanneer en tegen wie in actie komt!
 • 9 oktober

  Uitslagen weekendprogramma

  Hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend!
 • 5 oktober

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 3 oktober

  Roda JC Club TV: Reanimatie-estafette

  Bekijk hieronder de aftermovie van Roda JC Club TV bij de Reanimatie-estafette!
 • 3 oktober

  Doordeweeks programma

  Komende week staan er meerdere oefenwedstrijden op het programma. Bekijk hieronder in het overzicht welk team, wanneer en tegen wie in actie komt!
 • 3 oktober

  Nabeschouwing wedstrijd van de week!

  Vorige week in de oefenpotjes tegen NEC/Oss hadden we al gezien dat we stappen hadden gemaakt in de ontwikkeling van het individu en als team.
 • 2 oktober

  Uitslagen weekendprogramma

  Hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend!
 • 1 oktober

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 29 september

  De Grote Cruijff Voetbalclub Actie

  Bestel het boek Johan Cruijff- Mijn voetbal. Er gaat € 4,00 per verkocht boek naar de Roda JC Voetbalacademie. Tevens gaat er € 1,00 per boek naar de Johan Cruijff Foundation.
  Het boek is bij uitstek een boek voor voetballers en voetballiefhebbers!
 • 29 september

  Voorbeschouwing wedstrijd van de week!

  Eindelijk is het dan zover: zaterdag 30 september 2017, dé aftrap van de besloten KNVB-competitie waarin onze jeugdige talenten van de Onder 11 uitkomen.
 • 25 september

  Doordeweeks programma

  Komende week staan er meerdere oefenwedstrijden op het programma. Bekijk hieronder in het overzicht welk team, wanneer en tegen wie in actie komt!
 • 25 september

  Nabeschouwing wedstrijd van de week!

  Nadat de mannen zich afgelopen week van hun slechtste kant hebben laten zien door te verliezen met 6-1 van Excelsior stond vandaag de wedstrijd tegen Feyenoord op het
  programma.
 • 25 september

  Uitslagen weekendprogramma

  Hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 22 september

  Voorbeschouwing wedstrijd van de week!

  Aanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd Roda JC Onder 16 – Feyenoord op het programma. Een interessante ontmoeting daar waar Roda JC bij winst over Feyenoord heen kan
  springen in het nog jonge seizoen.
 • 18 september

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 18 september

  Doordeweeks programma

  Komende week staat er één oefenwedstrijd op het programma. Roda JC Onder 15 speelt vanavond (maandag) tegen VV Scharn!
 • 18 september

  Uitslagen weekendprogramma

  Hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 15 september

  Weekendprogramma

  Komend weekend staan er verschillende wedstrijden op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 15 september

  Betaald voetbal steunt actie 'Nederland helpt Sint Maarten'

  Alle betaald voetbalclubs steunen komend speelweekend de Nationale Actiedag ‘Nederland helpt Sint-Maarten‘ van het Rode Kruis. Zo wil ook het voetbal zich collectief
  inzetten om geld in te zamelen via Giro 5125.
 • 12 september

  Doordeweeks programma

  Komende week staan er verschillende oefenwedstrijden voor de Voetbalacademie op het programma. Bekijk hieronder welk team wanneer in actie komt!
 • 11 september

  Uitslagen weekendprogramma

  Hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 8 september

  Weekendprogramma

  Komend weekend komen wederom bijna alle teams in actie. Er worden zowel competitie als vriendschappelijke wedstrijden gespeeld door de teams van de Voetbalacademie.
 • 7 september

  Roda JC O19 doet mee aan de Reanimatie-estafette

  In Nederland worden elke week 300 mensen getroffen door een hartstilstand. Op tijd starten met reanimeren kan levens redden. Om burgers hiervan meer bewust te maken wordt in Limburg jaarlijks een reanimatie-estafette gehouden.
 • 4 september

  Doordeweeks programma

  Tot nu toe staat er 1 doordeweekse wedstrijd op het programma. Deze week gaat Roda JC Onder 19 op bezoek bij Sportclub '25 in Bocholtz.
 • 31 augustus

  Weekendprogramma

  Ook komend weekend worden er weer beker, vriendschappelijke en competitiewedstrijden gespeeld.
 • 28 augustus

  Doordeweeks programma

  Deze week staan er twee doordeweekse wedstrijden op het programma.
 • 28 augustus

  Uitslagen weekendprogramma

  Hieronder de uitslagen van afgelopen voetbalweekend.
 • 24 augustus

  Weekendprogramma Roda JC Voetbalacademie

  Komend weekend komen bijna alle teams van de Voetbalacademie weer in actie. Hieronder een overzicht van de wedstrijden.
 • 14 juli

  Zomerstop Roda JC Voetbalacademie

  Na een mooi, bewogen maar vooral sportief positief seizoen is het tijd voor vakantie.
 • 10 juli

  Doordeweeks programma Roda JC Voetbalacademie

  Deze week staat er één vriendschappelijke wedstrijd op het programma. Komende donderdag zal VV Eijsden als tegenstander voor de Onder 19 fungeren.
 • 5 juli

  Weekendprogramma Roda JC Voetbalacademie

  Roda JC Onder 19 komt deze week tweemaal in actie. Op vrijdag zal FC Eindhoven als tegenstander dienen en op zaterdag staat FC Köln op het programma. Deze wedstrijd wordt overigens gespeeld op het terrein van R.K.S.V. Groene Ster.
 • 3 juli

  Roda JC O13 pakt tweede plaats op de BFC Talent cup!

  Afgelopen zondag stond voor Roda JC O13 de BFC Talent Cup op het programma. Na een busreis van bijna 3 uur kwam de Onder 13 aan in Bussum. Dat dit toernooi niet makkelijk zou worden was vooraf al duidelijk. Met sterke tegenstanders als: Ajax, FC Utrecht en FC Twente zou het een hele uitdaging worden om een goed resultaat neer te zetten.
 • 26 juni

  Weekendprogramma Roda JC Voetbalacademie

  Komend weekend komen vijf teams van de Voetbalacademie in actie. De Onder 19, Onder 17, Onder 15 en Onder 14 spelen een vriendschappelijke wedstrijd, de Onder 13 speelt in Bussum voor de BFC Talent Cup.
 • 26 juni

  Doordeweeks programma Roda JC Voetbalacademie

  Deze week staan er tien vriendschappelijke wedstrijden op het programma voor onze teams. EVV Echt en R.K.S.V. Haslou zullen tijdens deze wedstrijden als tegenstanders fungeren.
 • 22 juni

  Trainingen en oefenwedstrijden afgelast

  KERKRADE | Na overleg met de medische staf en R.K.S.V. Haslou hebben wij besloten om zowel de trainingen als de geplande oefenwedstrijden van donderdag 22 juni niet door te laten gaan.
 • 19 juni

  Doordeweeks programma Roda JC Voetbalacademie

  Deze week worden er zes vriendschappelijke wedstrijden gespeeld op het terrein van R.K.S.V. Haslou in Elsloo.
 • 19 juni

  Geslaagd: Voetbalacademie toppers halen diploma!

  Maar liefst tien jeugd-spelers van de Voetbalacademie hebben de afgelopen dagen te horen gekregen dat zij hun middelbare school-diploma hebben gehaald.
 • 6 juni

  Roda JC O17 pakt eerste plaats op MVV Toernooi!

  Roda JC O17 heeft afgelopen weekend de eerste plaats weten te behalen op het MVV Toernooi in Maastricht!
 • 6 juni

  Roda JC O11 pakt negende plaats op Semmy Tournament!

  Afgelopen zondag (4 juni) speelde Roda JC O11 onder andere tegen de jeugdelftallen van van SC Woerden, Feyenoord (winnaar in 2016), ADO Den Haag en FC Utrecht om geld in te zamelen voor Stichting Semmy.
 • 6 juni

  Roda JC O9 pakt derde plaats op VVV'03 toernooi!

  Roda JC O9 heeft afgelopen zondag (4 juni) deelgenomen aan het VVV'03 Toernooi in Venlo. Na een mooie dag voetbal wist de O9 uiteindelijk de derde plaats binnen te slepen!
 • 6 juni

  Uitslagen Voetbalacademie zaterdag 3 juni

  Hieronder een overzicht van de gespeelde toernooien van de Voetbalacademie op zaterdag 3 en zondag 4 juni 2017.
 • 1 juni

  Wedstrijden Voetbalacademie zaterdag 3 juni

  Komend weekend staan er alleen toernooien op het programma, hieronder een overzicht van deze toernooien:
 • 29 mei

  Doordeweeks programma Voetbalacademie week 22

  Doordeweeks programma Voetbalacademie week 22.
 • 29 mei

  Uitslagen Voetbalacademie zaterdag 27 mei

  Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden van de Voetbalacademie op zaterdag 27 mei 2017.
 • 24 mei

  Wedstrijden Voetbalacademie zaterdag 27 mei

  Wedstrijdprogramma van de Voetbalacademie op zaterdag 27 mei 2017.
 • 22 mei

  Doordeweeks programma Voetbalacademie week 21

  Doordeweeks programma Voetbalacademie week 21.
 • 22 mei

  Uitslagen Voetbalacademie zaterdag 20 mei

  Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden van de Voetbalacademie op zaterdag 20 mei 2017.
 • 22 mei

  Seizoensafsluiting Roda JC O13

  Seizoensafsluiting Roda JC O13!
 • 22 mei

  Foto- en videoverslag Roda JC O11 Toernooi VVSB

  Noordwijkerhout - Roda JC O11 -Toernooi VVSB
 • 18 mei

  Roda JC O15 neemt deel aan Beau Vilters Memorial Toernooi

  Op zaterdag 27 en zondag 28 mei zal Roda JC O15 één van de 10 teams zijn die deel zullen nemen aan het Beau Vilters Mermorial toernooi. Dit toernooi wordt gehouden op het sportpark van SHH te Herten.
 • 18 mei

  Wedstrijden Voetbalacademie zaterdag 20 mei

  Wedstrijdprogramma van de Voetbalacademie op zaterdag 20 mei 2017.
 • 17 mei

  Voorbeschouwing: Fortuna Sittard O10 - Roda JC O10

  Komende donderdag speelt Roda JC O10 alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Last but not least wordt er afgesloten met de derby tegen Fortuna Sittard die eerder dit seizoen al te gast waren op Kaalheide.
 • 17 mei

  Jeugdspelers maatschappelijk actief in ‘Roda JC on Tour 2017‘

  Zoals elk jaar staat ook dit jaar weer aan het einde van het seizoen Roda JC on Tour op het programma. Dit is een project van de Roda JC Voetbalacademie en Roda JC Midden in de Maatschappij waarbij we onze jeugdspelers bij maatschappelijke activiteiten inzetten om ze naast voetbal ook een maatschappelijke rol te laten vervullen.
 • 16 mei

  Nabeschouwing Roda JC O14 - Brabant United O14

  Roda JC O14 heeft afgelopen zaterdag een verdiende uit-overwinning geboekt tegen Brabant United O14.
 • 15 mei

  Doordeweeks programma Voetbalacademie week 20

  Doordeweeks programma Voetbalacademie week 20.
 • 15 mei

  Uitslagen Voetbalacademie zaterdag 13 mei

  Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden van de Voetbalacademie op zaterdag 13 mei 2017.
 • 14 mei

  KidsRun Kerkrade: samen voor KIKA!

  Op zaterdag 10 juni staat de eerste editie van KidsRun Kerkrade gepland. Dit initiatief van de gemeente Kerkrade wordt in samenwerking georganiseerd met Roda JC Midden in de Maatschappij, voortvloeiend uit het convenant om de maatschappelijke krachten te bundelen.
 • 11 mei

  Voorbeschouwing: Roda JC O14 - Brabant United O14

  Roda JC O14 is bezig aan een wisselende tweede seizoenshelft. Na een behoorlijke dip na de winterstop met een aantal verliespartijen worden er de laatste paar weken weer punten gepakt.
 • 11 mei

  Wedstrijden Voetbalacademie zaterdag 13 mei

  Wedstrijdprogramma van de Voetbalacademie op zaterdag 13 mei 2017.
 • 9 mei

  Nabeschouwing: Hollandia O17 - Roda JC O17

  Afgelopen zaterdag wist Roda JC O17 de uitwedstrijd tegen Hollandia met 4-0 te winnen.
 • 9 mei

  Roda JC O11 steunt Roda JC tegen Willem II

  Afgelopen zaterdag hebben een aantal spelers van de O11, Roda JC aangemoedigd en gesteund bij de belangrijke thuiswedstrijd tegen Willem II. Eindsignaal: 1-0 winst! Bekijk hieronder het fotoverslag.
 • 8 mei

  Doordeweeks programma Voetbalacademie week 19

  Doordeweeks programma Voetbalacademie week 19.
 • 7 mei

  Uitslagen Voetbalacademie zaterdag 6 mei

  Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden van de Voetbalacademie op zaterdag 6 mei 2017.
 • 4 mei

  KidsRun Kerkrade: Samen voor KIKA!

  Op zaterdag 10 juni staat de eerste editie van KidsRun Kerkrade gepland. Dit initiatief van de gemeente Kerkrade wordt in samenwerking georganiseerd met Roda JC Midden in de Maatschappij, voortvloeiend uit het convenant om de maatschappelijke krachten te bundelen. Het evenement vindt plaats op sportpark Kaalheide.


 • 4 mei

  Voorbeschouwing: Hollandia O17 - Roda JC O17

  Voor Roda JC O17 staat aanstaande zaterdag een uitwedstrijd tegen Hollandia op het programma.
 • 4 mei

  Wedstrijden Voetbalacademie zaterdag 6 mei

  Wedstrijdprogramma van de Voetbalacademie op zaterdag 6 mei 2017.
 • 1 mei

  Nabeschouwing: Almere City O16 - Roda JC O16

  Roda JC O16 begon de wedstrijd met het doel om één team te vormen en als één team te spelen. Ruimtes klein houden, de tegenstander dwingen tot fouten, duels winnen en de baas zijn op het veld waren hierbij de sleutelwoorden.
 • 1 mei

  Doordeweeks programma Voetbalacademie week 18

  Doordeweeks programma Voetbalacademie week 18
 • 29 april

  Uitslagen Voetbalacademie zaterdag 29 april

  Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden van de Voetbalacademie op zaterdag 29 april.
 • 28 april

  Voorbeschouwing Almere City O16 - Roda JC O16

  Zaterdag 29 april staat er een uitwedstrijd op het programma voor de jongens van Roda JC O16.
 • 27 april

  Wedstrijden Voetbalacademie zaterdag 29 april

  Wedstrijdprogramma van de Voetbalacademie op zaterdag 29 april 2017.
 • 25 april

  Uitslagen Voetbalacademie zaterdag 22 april

  Uitslagen Voetbalacademie zaterdag 22 april
 • 24 april

  Doordeweeks programma Voetbalacademie week 17

  Doordeweeks programma Voetbalacademie week 17
 • 24 april

  Roda JC O13 kampioen!

  Kampioen worden was de doelstelling en die doelstelling is behaald! Roda JC O13 is officieel kampioen in de tweede divisie.
 • 20 april

  Roda JC O10 op schoolbezoek bij St. Jan Baptist

  Gister stond er voor de O10 van de Voetbalacademie iets heel anders dan voetbal op het programma. De spelers gingen op bezoek bij de St. Jan Baptist school in Kerkrade.
 • 20 april

  Voorbeschouwing Roda JC O13 - Gemert O13

  Voorbeschouwing wedstrijd van de week!
 • 19 april

  Wedstrijden Roda JC Voetbalacademie zaterdag 22 april

  Wedstrijden Roda JC Voetbalacademie zaterdag 22 april
 • 18 april

  Nabeschouwing Roda JC Kerkrade O19 – ADO Den Haag O19

  Afgelopen zaterdag speelde Roda JC O19 thuis tegen ADO Den Haag O19. Beide ploegen hadden voor aanvang van dit duel 17 punten en deelden daarmee een vierde plaats op de ranglijst. De eerste 6 teams plaatsen zich voor de eredivisie, plek 7 tot en met 10 degraderen.
 • 18 april

  Wedstrijdprogramma Roda JC Voetbalacademie week 16

  Wedstrijdprogramma Voetbalacademie week 16
 • 14 april

  Voorbeschouwing Roda JC O19 - ADO Den Haag O19

  Zaterdag 15 april speelt Roda JC O19 om 14.00 uur op het sportcomplex van RKTSV tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag.
 • 13 april

  Wedstrijden Roda JC Voetbalacademie op 15 april

  Wedstrijdprogramma Roda JC Voetbalacademie op 15 april
 • 12 april

  Roda JC O15 kampioen!

  Voor de mannen van Roda JC O15 stond afgelopen zaterdag een lastige uitwedstrijd op het programma tegen de nummer drie in de competitie: Unitas'59. Voor Roda JC was één punt
  genoeg om het kampioenschap veilig te stellen.
 • 11 april

  Nabeschouwing FC Kerkrade West O9 - Roda JC O9

  Afgelopen zaterdag heeft Roda JC O9 een competitiewedstrijd gespeeld tegen FC Kerkrade West. Op het “echte gras" van Kerkrade West werd er, onder prima omstandigheden, een mooie wedstrijd gespeeld door beide teams.
 • 10 april

  Wedstrijdprogramma Roda JC Voetbalacademie week 15

  Wedstrijdprogramma Roda JC Voetbalacademie week 15
 • 7 april

  Voorbeschouwing FC Kerkrade West O9 - Roda JC O9

  Roda JC O9 speelt komende zaterdag een uitwedstrijd tegen FC Kerkrade West. Na de midweekse wedstrijd tegen Heer, mogen de manschappen van de O9 zaterdag opnieuw spelen tegen een tegenstander uit de hoofdklasse.
 • 6 april

  Wedstrijden Roda JC Voetbalacademie op 8 april 2017

  Wedstrijden Roda JC Voetbalacademie op 8 april 2017
 • 4 april

  Nabeschouwing Roda JC O15 - Best Vooruit O15

  Roda JC O15 heeft afgelopen zaterdag tegen Best Vooruit één van de laatste hordes genomen op weg naar het kampioenschap in de tweede klasse.
 • 3 april

  Oefenwedstrijden Voetbal Academie week 14

  Oefenwedstrijden Voetbalacademie week 14.
 • 30 maart

  Voorbeschouwing Roda JC O15 - Best Vooruit O15

  Deze week staat de wedstrijd van Roda JC O15 tegen Best Vooruit O15 in de spotlights.
 • 30 maart

  Wedstrijden Roda JC Voetbalacademie op 1 april 2017

  Wedstrijden Voetbalacademie op 1 april 2017
 • 28 maart

  Nabeschouwing Roda JC O9 | Mini-toernooi Venlo

  Afgelopen zaterdag heeft Roda JC O9 een 4-luik gespeeld in Venlo. Deelnemers hieraan waren: VVV Venlo, Fortuna Sittard en De Graafschap. De wedstrijden werden gespeeld in het Seacon Stadion - De Koel, dit was natuurlijk een super mooie ervaring voor de mannen van Roda JC. Samen de “eindeloze" trappen af naar het veld, eenmaal op het veld werd duidelijk dat het een perfecte voetbalzaterdag was. Mooi weer, goede tegenstanders en een mooi stadion om in te spelen!
 • 27 maart

  Oefenwedstrijden Voetbalacademie week 13

  Oefenwedstrijden Voetbalacademie week 13
 • 24 maart

  Voorbeschouwing Roda JC O9 | Mini-toernooi Venlo

  Roda JC O9 speelt komende zaterdag een mini-toernooi in Venlo. Naast VVV Venlo zullen ook Fortuna Sittard en De Graafschap als tegenstander fungeren voor Roda JC O9.
 • 23 maart

  Wedstrijden Roda JC Voetbalacademie op 25 maart 2017

  Wedstrijden van de Voetbalacademie op zaterdag 25 maart 2017
 • 21 maart

  Actie! 40% korting op alle Robey kleding

  Koempels opgelet!
 • 20 maart

  Oefenwedstrijden Voetbalacademie week 12

  Oefenwedstrijden Voetbalacademie week 12
 • 20 maart

  Nabeschouwing Roda JC Kerkrade O12 - Willem II O12

  Roda JC Kerkrade O12 speelde afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen Willem II O12. De wedstrijd werd uiteindelijk met 1-6 verloren. Eerdere wedstrijden tegen Willem II dit seizoen werden met ruime cijfers verloren, dat was dit keer niet het geval.
 • 16 maart

  Voorbeschouwing Roda JC Kerkrade O12 - Willem II O12

  Na de prima 2-5 overwinning afgelopen zaterdag bij Brabant United O12, staat komende zaterdag de wedstrijd tegen Willem II O12 op het programma. Een mooie uitdaging voor deze groep om te laten zien er stappen gemaakt zijn.
 • 16 maart

  Wedstrijden Roda JC Voetbalacademie op 18 maart 2017

  Alle wedstrijden van de Roda JC Voetbalacademie op zaterdag 18 maart 2017.
 • 14 maart

  Nabeschouwing Roda JC Kerkrade O10 - De Graafschap O10

  Op zaterdag 11 maart speelde Roda JC Kerkrade O10 tegen De Graafschap O10. In de wedstrijdbespreking werd de aandacht door de trainers voornamelijk gelegd op het benutten van
  de ruimtes aan de zijkanten en het tonen van lef in balbezit.
 • 13 maart

  Oefenwedstrijden Voetbalacademie week 11

  Oefenwedstrijden Voetbalacademie week 11
 • 7 maart

  Boldizsar Bodor versterkt technische staf Roda JC Voetbalacademie

  Oud-speler Boldizsar Bodor, die in het verleden maar liefst zeven seizoenen de kleuren van Roda JC verdedigde, is aan de technische staf van de voetbalacademie toegevoegd.
 • 7 maart

  Start social media kanalen Voetbalacademie

  De Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade is vandaag gestart met een nieuwe Facebook-pagina en Instagram account.
 • 7 maart

  Wedstrijden Roda JC Voetbalacademie op 11 maart 2017

  Alle wedstrijden van de Roda JC Voetbalacademie op 11 maart 2017
 • 7 maart

  Voorbeschouwing Roda JC Kerkrade O10 - De Graafschap O10

  Roda JC O10 speelde bijna 2 weken geleden haar laatste competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard. Na een zwakke eerste helft wist de formatie uit Kerkrade in het tweede bedrijf alsnog de winst over de streep te trekken.
 • 6 maart

  Oefenwedstrijden Voetbalacademie week 10

  Oefenwedstrijden Voetbalacademie week 10
 • 2 maart

  Wedstrijden Roda JC Voetbalacademie op 4 maart 2017

  Alle wedstrijden van de Roda JC Voetbalacademie op 4 maart 2017
 • 24 februari

  Voorbeschouwing FC Utrecht O16 - Roda JC Kerkrade O16

  In de laatste weken heeft onze O16 belangrijke stappen in gezet binnen het voetbalproces. Na een valse start in de voorjaarsronde, uit tegen Excelsior O16 werd onnodig verloren,
  was afgelopen zaterdag Vitesse te gast in Kerkrade.
 • 20 februari

  Wedstrijden Roda JC Voetbalacademie op 21 - 25 februari 2017

  Alle wedstrijden van de Roda JC Voetbalacademie op 21 - 25 februari 2017
 • 20 februari

  Nabeschouwing [O11]: Roda JC Kerkrade - De Graafschap

  Afgelopen zaterdag speelde Roda JC O11 tegen de Graafschap O11. Trainer Roy Wetzels en assistent trainer Maxime Hirsch hebben het tijdens de aanloop naar deze wedstrijd nadrukkelijk gehad over scherp verdedigen en geconcentreerd spelen. Dit was ook de rode draad bij de wedstrijdbespreking van afgelopen zaterdag. Roda JC O11 verliest de wedstrijd uiteindeljk met 10-19 tegen de Graafschap O11.
 • 14 februari

  Voorbeschouwing [O11]: Roda JC Kerkrade - De Graafschap

  Zaterdag 18-02-2017 staat de Graafschap op het programma voor de onder 11 van Roda JC. De vorige wedstrijd speelden wij op een zondag uit tegen de Graafschap. Dit was een lastige
  klus om te klaren.
 • 14 februari

  Wedstrijden Roda JC Voetbalacademie op 18 februari 2017

  Alle wedstrijden van de Roda JC Voetbalacademie op 18 februari 2017
 • 13 februari

  Oefenwedstrijden Voetbalacademie week 7

 • 13 februari

  Match of the Day 17 februari

  Op vrijdag 17 februari, voorafgaand aan de wedstrijd Roda JC – Go Ahead Eagles, vindt in het Parkstad Limburg Stadion het symposium Match of the Day plaats.
 • 9 februari

  Wedstrijden Roda JC Voetbalacademie op 11 februari 2017

  Alle wedstrijden van de Roda JC Voetbalacademie op 11 februari 2017

 • 2 februari

  Wedstrijden Roda JC Voetbalacademie op 4 februari 2017

  Alle wedstrijden van de Roda JC Voetbalacademie op 4 februari 2017
 • 2 februari

  Voor racisme is bij Roda JC Kerkrade geen plaats

  Roda JC is een club van het volk. De club van Kerkrade, van Parkstad en van Limburg. Iedereen is welkom, ongeacht ras, afkomst, sekse.
 • 1 februari

  Nicolas Anelka versterkt Roda JC als consultant

  Roda JC heeft met Nicolas Anelka overeenstemming bereikt om in dienst te treden als consultant van de club. De 69-voudig international van het Franse nationale team en oud-speler van onder meer Real Madrid, Arsenal, Chelsea en Manchester City versterkt per direct de club.
 • 30 januari

  Nabeschouwing Roda Kerkrade O19 - FC Volendam O19

  Zoals van te voren aangegeven bleek Volendam O19 inderdaad een elftal heeft dat technisch zeer verzorgd voetbal speelt.
 • 26 januari

  Voorbeschouwing Roda JC – FC Volendam O19

  De wedstrijd Roda JC Kerkrade O19 tegen FC Volendam wordt zaterdag om 15.00 uur gespeeld op het terrein van FC Kerkrade West.
 • 26 januari

  Wedstrijden Roda JC Voetbalacademie op 28 januari 2017.

  Alle wedstrijden van de Roda JC Voetbalacademie op 28 januari 2017.
 • 19 januari

  Roda JC Voetbalacademie wedstrijden 21 januari afgelast

  Alle thuiswedstrijden van Roda JC Voetbalacademie op 21 januari 2017 zijn afgelast.
 • 13 januari

  Roda JC Voetbalacademie wedstrijden 14 januari 2017 afgelast

  Dit weekeinde zijn de thuiswedstrijden van Roda JC Voetbalacademie wegens sneeuwval afgelast. De trainingen van vrijdag 13 januari zijn eveneens afgelast.
 • 11 januari

  Laat je horen voor Roda JC via de Volta Limburg Energiemeter!

  Vanaf komende wedstrijd kun jij je laten horen voor Roda JC. Maak een zo hard mogelijk geluid als de Energiemeter op de schermen in het stadion wordt getoond.
 • 11 januari

  2e editie KLG Europe - Roda JC Truck Run

  Roda JC en KLG Europe organiseren op zaterdag 8 april 2017 de 2e editie van de KLG Europe - Roda JC Truck Run, speciaal voor mensen met een beperking.
 • 24 december

  René Trost overhandigt Nathan Rutjes het KNVB Coachingspakket

  René Trost heeft Nathan Rutjes het Coachingspakket van de KNVB overhandigd. Het Coachingspakket is een persoonlijke plan van aanpak voor Nathan Rutjes om zich de komende jaren verder te ontwikkelen als trainer.
 • 22 december

  Beste wensen voor het nieuwe jaar

  Beste sportvrienden, gisteren hebben we het jaar 2016 afgesloten met een geslaagde Jaarafsluiting. We hopen dat alle spelers een leuke en gezellige avond hebben gehad!
 • 16 december

  Voorbeschouwing Wedstrijd van de Week

  Aanstaande zaterdag staat er voor onze O14 de wedstrijd tegen Willem II op het programma. De laatste competitiewedstrijd in de najaarsreeks.
 • 14 december

  Voetbal is van iedereen, ook Roda JC Kerkrade zet een streep door discriminatie.

  Samen met voetballend Nederland en minister Asscher, trapt ook vandaag officieel de campagne af die een streep zet door discriminatie. Door een koppeling te maken tussen de campagne van de rijksoverheid en de verbindende kracht van voetbal kunnen we een eensgezinde positieve en krachtige boodschap afgeven vanuit het gehele voetbal; Voetbal is van iedereen, zet een streep door discriminatie.
 • 13 december

  Roda JC Voetbalacademie weekend planning 17 december 2016

  Dit weekeinde spelen de teams van Roda JC Voetbalacademie de volgende wedstrijden:
 • 12 december

  Nabeschouwing wedstrijd van de week Roda JC O13- Achilles'29 O13

  Door Roda JC vroeg vast te zetten probeerde Achilles'29 het Roda JC O13 knap lastig te maken, maar door goede voetballende acties kwam Roda JC er meerdere malen gevaarlijk uit.
 • 8 december

  Minitoernooi Roda JC Voetbalacademie O11

  Op 8 december speelt Roda JC O11 een minitoernooi in het Parkstad Limburg stadion. Tegenstanders zijn Patro en KNVB O11
 • 8 december

  Roda JC Voetbalacademie wedstrijd van de week [voorbeschouwing]

  Voorbeschouwing op Roda JC Voetbalacademie wedstrijd van de week. Roda JC O13 tegen Achilles '29
 • 8 december

  Roda JC Voetbalacademie weekend planning 10 december 2016

  Dit weekeinde spelen de teams van Roda JC Voetbalacademie de volgende wedstrijden:
 • 19 september

  Jeugdteams Roda JC Kerkrade verrichtten maatschappelijke activiteit tijdens ouderenactie.

  Tijdens de wedstrijd Roda JC - SC Heerenveen op 17 september 2016 vond een speciale ouderenactie plaats.
 • 2 september

  Nathan Rutjes Maatschappelijk Speler Eredivisie 2016!

  Het is officieel: onze cultheld Nathan Rutjes ontving vanavond tijdens het 'Voetballer van het Jaar Gala de fantastische award voor "Maatschappelijk Speler Eredivisie 2016' van de Eredivisie en de VriendenLoterij.
 • 29 augustus

  Roda JC JO17 verslaat Ajax JO17 in zinderend bekerduel

  In de eerste bekerronde moest Roda JC het opnemen tegen AJAX. Onder tropische omstandigheden, maakten beide ploegen er een heuse bekerwedstrijd van. Ondanks een licht veldoverwicht creërden de Ajacieden amper kansen, door uitstekend verdedigend werk aan Roda’s zijde. Ibou Cherif wist Roda JC in de 20ste minuut op 1 – 0 voorsprong te brengen, na een razendsnelle aanval over diverse schijven.
 • 26 augustus

  Stem nu op Nathan Rutjes als maatschappelijk speler Eredivisie

  Laatste stemdag! Maak jij het verschil? Stem op Nathan Rutjes!
 • 23 mei

  Lang seizoen Roda JC A1 eindigt in verdiende promotie naar Eredivisie.

  Na een moeilijke najaarscompetitie, waarin veel eerstejaars A-spelers (2/3 van de gehele groep) moesten worden ingepast, moest er bij de bovenste 4 ploegen worden geëindigd om zodoende de kans op promotie naar de eredivisie uiteindelijk te kunnen bewerkstelligen. De fysieke weerstand van onze tegenstanders in de 1e competitiehelft gaf veel problemen en de eerstejaars moesten er heel erg aan wennen.
 • 12 mei

  Roda JC Kerkrade eert haar aan kanker overleden fans

  Op 2 juni 2016 vindt het grootse evenement Alpe D‘HuZes plaats in Frankrijk. Alpe d‘HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ‘opgeven is geen optie‘ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d‘Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.
 • 9 mei

  Prima seizoen voor Roda JC C2 eindigt met overwinning op Feyenoord

  Afgelopen zaterdag speelde de C2 van Roda JC Kerkrade zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Het mooie seizoen werd in stijl afgesloten met een klinkende 4- 1 overwinning op Feyenoord. Hierdoor werd de vijfde plek op de ranglijst veilig gesteld.
 • 6 mei

  René Trost vanaf 1 juli Manager Bovenbouw Roda JC Voetbalacademie

  Trost zal vanaf komend seizoen onderdeel zijn van de Roda JC Voetbalacademie. De Kerkradenaar, vorig seizoen nog hoofdtrainer van Roda JC, keert daarmee terug bij de club die hij als voetballer nagenoeg zijn hele loopbaan trouw was.
 • 6 mei

  Jong Roda JC Kerkrade scoort 7 maal tegen Jong Go Ahead Eagles

  De beloften van Jong Roda JC Kerkrade van trainer Eric van der Luer winnen in de laatste officiële wedstrijd van de competitie met 7-1 van Jong Go Ahead Eagles.
 • 26 april

  Jong Roda JC Kerkrade speelt gelijk in Tilburg

  Jong Roda JC Kerkrade, onder leiding van Eric van der Luer, speelt op maandagavond 25 april met 1-1 gelijk tegen Jong Willem II.
 • 31 maart

  Vriendenloterij Meet & Greet bij Roda JC Kerkrade

  Woensdag 23 maart stond de jaarlijkse Meet & Greet van de Vriendenloterij weer op het programma. Alle winnaars werden onder het genot van een kop koffie en Limburgse vlaai ontvangen in het Parkstad Limburg Stadion voor de aftrap van een unieke ervaring.
 • 29 maart

  5 Jeugdspelers Roda JC D1 uitgenodigd door KNVB

  De KNVB heeft Leroy Been en Tom Cuijpers uitgenodigd voor 2 selectiedagen betreffende de voorlopige landelijke groep onder 13 jaar.
 • 16 maart

  Jong Roda JC Kerkrade wint ruim in Deventer.

  De Beloften van Jong Roda JC Kerkrade winnen dinsdagavond de uitwedstrijd tegen Jong Go Ahead Eagles met 1-5. Na een 1-1 ruststand is het Maecky Ngombo die in de tweede helft vier maal doel treft.
 • 8 maart

  Roda JC Kerkrade A1 wint uit bij Ajax

  Ajax A2 ontving zaterdag 5 maart 2016 op De Toekomst Roda JC Kerkrade A1.
 • 8 maart

  Jong Roda JC Kerkrade verliest van Jong Willem II

  Jong Roda JC Kerkrade verliest op maandagavond 7 maart 2016 van Jong Willem II. Na een 1-1 ruststand scoort jong Willem II 4 minuten voor het einde 1-2.


 • 5 maart

  G Stars United

  Donderdag 3 maart was de kick-off van Roda JC G-Stars United, een nieuw concept van stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 24 februari

  Doriano Kortstam ontvangt oproep voor nationaal elftal Curaçao

  Heel erg verbaasd was Doriano Kortstam niet door het belletje van Patrick Kluivert himself afgelopen week.
 • 23 februari

  Jong Roda JC Kerkrade verliest van Jong NAC

  Jong Roda JC Kerkrade verloor maandagavond in de strijd om de tweede plaats in de reservecompetitie poule B met 2-3 van Jong NAC.
 • 22 februari

  Topduel voor Jong Roda JC Kerkrade in Beloftencompetitie

  In de voorronde van de Reservecompetitie Poule B strijden de teams van Jong Roda JC Kerkrade en Jong NAC vanavond voor de tweede plaats op de ranglijst, de nummers 1 en 2 gaan over naar de winnaarspoule.
 • 5 februari

  René Trost nieuwe aanwinst voor maatschappelijke stichting Roda JC Kerkrade

  Sinds 1 februari is René Trost op vrijwillige basis in dienst getreden bij stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.
 • 2 februari

  Jong Roda JC Kerkrade speelt gelijk in Deventer

  Jong Roda JC Kerkrade speelt in Deventer met 1-1 gelijk tegen Jong Go Ahead Eagles.
 • 1 februari

  Mitchel Paulissen voor halfjaar uitgeleend aan VVV-Venlo

  Roda JC Kerkrade en VVV-Venlo hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Mitchel Paulissen. De 22-jarige middenvelder speelt de rest van dit seizoen voor de Venlonaren.
 • 1 februari

  Roda JC verhuurt Daryl Werker en Nayib Lagouireh

  Roda JC Kerkrade heeft Daryl Werker voor de rest van dit seizoen uitgeleend aan MVV Maastricht. De verdediger uit de eigen opleiding maakte vorig jaar bij Roda JC zijn debuut in het eerste elftal en kwam dit seizoen tot vijf wedstrijden in de Eredivisie.
 • 15 december

  Roda JC Voetbalacademie U14 plaatst zich voor Eredivisie!

  Afgelopen zaterdag speelde de C2 de laatste wedstrijd voor de winterstop en legde dankzij de 3-5 overwinning op FC Dordrecht beslag op de vierde plek in de competitie.
 • 25 september

  Roda JC Voetbalacademie: Ian Schmitz opgeroepen voor selectiewedstrijd

  Ian Schmitz, speler van onze B2 jeugd, uitgenodigd is voor een selectieactiviteit landelijke groep jongens onder 15 jaar.
 • 4 september

  Roda JC Voetbalacademie kledingsponsors

  Enkele maanden geleden is onze jeugdafdeling Roda JC Voetbalacademie gestart met een kledingsponsorplan.
 • 19 augustus

  i-Minded Talentenforum partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - De Graafschap

  Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - De Graafschap van aanstaande zaterdag 22 augustus, zal i-Minded dé Talentenforum partner van de wedstrijd zijn.
 • 20 maart

  En Profil: Nicky Souren in Oranje

  Nicky Souren heeft afgelopen week een internationaal toernooi gespeeld in Nederland met het Nederlands Elftal O16. Oranje speelde daarin tegen Tsjechie, de Verenigde Staten en Ierland.